Five Amazing Jack O ‘Lantern Implays You Have To See This Fall

gambar

Hudson Valley

Tompok-tompok labu adalah menyeronokkan, tetapi paparan Jack O ‘Lantern ini mengambil perayaan Halloween sehingga kira-kira 10 takik. Berfikir beribu-ribu labu yang diilhamkan secara terang-terangan, tunggangan karnival, stesen ukiran, dan paparan GIANT labu berubah menjadi haiwan, menara, dan banyak lagi. Lima acara ini bernilai perjalanan ke musim gugur ini.

gambar

Hudson Valley
The Great Jack O ‘Lantern Blaze

Tempat ini kelihatan NUTS. Terletak di Lembah Hudson, New York, ia adalah paparan labu terbesar di kawasan tri-negeri, dan pameran yang sukar dipercayai. Terdapat seorang Horseman tanpa kepala yang diperbuat daripada labu, karusel labu yang berfungsi penuh, dan naga labu. Anda boleh melawat pada hari-hari tertentu dari akhir bulan September hingga November.

gambar

The Glow
THE GLOW: Pengalaman Lantern Jack O ‘

Di labu-labu ini, anda boleh melihat lab yang mengukir labu, bersiar-siar dengan paparan gergasi yang memaparkan lebih daripada 5,000 labu (ada juga roda ferris labu!), Dan makanan ringan dan minuman keras. Kejatuhan ini, THE GLOW mengadakan acara di Nashville, Washington D.C., dan Philadelphia.

gambar

Mike Pollack, The Rise
Kebangkitan Jack O ‘Lanterns

Di Garden of Gourds dan Malam Jack O ‘Lanterns, yang terletak di Long Island dan New York City, anda boleh menonton demonstrasi ukiran hidup, lihat labu mesra keluarga dengan watak dari Frozen, Charlie Brown, dan Monsters Inc. diukir, lihat pada labu 3D yang dipahat, dan ambil labu anda sendiri dari Patch Labu.

gambar

Instagram / @HalloweenNewEngland
Jack-O’-Lantern Spectacular

Jika anda mendapati diri anda di Providence, Rhode Island antara 5 Oktober dan 5 November, anda perlu menyemak Jack-O’-Lantern Spectacular di Zoo Roger Williams Park. Lebih daripada 5,000 labu yang diukir dengan rumit dipamerkan, dan anda boleh mendapatkan pandangan overhead pada Eagle Zip Ride.

gambar

Highwood Pumpkin Fest
Pesta Labu Highwood Besar

Matlamat Festival Highwood Pumpkin tahun ini adalah untuk memecahkan Rekod Dunia Guinness 30, 851 untuk paparan terbesar Jack O ‘Lanterns, jadi anda boleh mengatakan ia akan menjadi masalah besar. Perayaan Illinois menimbulkan wang untuk asas Make-A-Wish, dan mempunyai tunggangan karnival dan stesen ukiran labu DIY.

Loading...