FYI, Bartender Anda Menilai Anda Jika Anda Memerintahkan Satu Daripada Lima Minuman Ini

Bartender perlu bersabar dengan banyak sh * t. Gelas pecah, orang mabuk bertarung dan meminta minuman percuma, dan perintah “mengejutkan saya” yang ditakuti. Oleh itu, semasa anda bebas untuk memerintahkan apa sahaja yang anda mahu, orang yang melayani anda adalah percuma untuk memberi anda mata bau jika itu sesuatu yang tidak masuk akal. Malam menanggapi orang yang meletakkan satu jari untuk mendapatkan minuman telah memberi mereka yang betul.

Alcohol.org baru-baru ini telah menjalankan kaji selidik yang meminta para bartender menumpahkan pemikiran mereka tentang segala-galanya dari kebanyakan kelakuan bar yang mengganggu yang minumannya membuat mereka berfikir negatif terhadap pelanggan. Lima minuman teratas bukanlah sesuatu yang mengejutkan, walaupun anda sudah pasti memerintahkan sekurang-kurangnya satu daripada mereka sebelum ini.

Mengikut kaji selidik lebih daripada 260 bartender, peratusan bartender yang menganggap kurang pelanggan selepas memesan minuman ini adalah seperti berikut:

 • Appletini – 49%
 • Jägerbomb – 40%
 • Beku koktel – 39%
 • Seks di Pantai – 38%
 • Bom Kereta Ireland – 30%

  Lain-lain minuman menaikkan kening termasuk Long Island Iced Teas (mereka dipanggil LIT atas sebab), bir ringan, dan Kahlua dan kopi, yang saya rasa adalah pelik jika tidak musim sejuk, tetapi sebaliknya kelihatan seperti perintah yang adil kepada saya. Juga, minuman beku adalah yang terbaik, jadi selamat tinggal.

  Dalam berita lain, para bartender telah menanyakan pemikiran mereka tentang tip yang sesuai, dan anda akan gembira dengan tindak balas mereka – kebanyakan bartender (38%) berfikir $ 1 setiap minuman adalah jumlah yang adil untuk tip di bar standard atau bar menyelam. Jika anda berada di pub, lounge, atau bar restoran, 18 hingga 20% daripada jumlah bil cenderung dianggap paling sesuai. Itu kelihatan cukup munasabah, dan setanding dengan apa yang telah dilakukan oleh orang Amerika. Anda boleh melihat hasil kajian alcohol.org di sini.

  Ikut Delish pada Instagram.

  Muat turun Delish aplikasi.