Garis Air Sparkling Baru Sasaran Sama Seperti LaCroix, Tetapi Lebih Baik

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, seltzer telah semakin popular. LaCroix sahaja telah meningkat daripada menjual $ 65 juta air berkilauan setahun kepada $ 226 juta, tetapi seorang pendatang baru bersedia untuk mengancam statusnya sebagai orang pergi musim panas (atau baik, bila-bila masa) minuman.

Sasaran mula menjual satu garisan air berkilau berperisa melalui jenama in-housenya, Just Balanced, beberapa tahun lepas. Pada tahun 2016, kategori air berkilauan menjana keuntungan paling besar dalam setahun dari mana-mana kategori barangan runcit, kata seorang jurucakap, jadi jenama bullseye itu memutuskan untuk memperluaskan barisannya, menawarkan enam citarasa baru: ceri hitam, limau gedang, limau, limau, raspberry blackberry, dan tembikai. Kesemua enam berada di kedai sekarang, bersama dengan empat asalnya (pic halia, ceri tropika, limau dan timun pudina).

Cukup Balanced Seltzer

Sasaran

Kesemua 10 rasa datang dalam botol yang tinggi dan langsing – sama seperti talian Curator LaCroix – dan dijual dalam 8 pek untuk $ 2.99. Itu hampir satu dolar kurang daripada harga yang kami dapati untuk pek yang sama Curates, yang terdapat dalam perisa seperti limau ceri, strawberi nanas, dan buah beri epal. Oh, dan kedua-dua jenama perisa jam di dalam sifar kalori.

gambar

Pada titik harga itu – dan memandangkan kedai Tarikan di mana-mana di seluruh negara – barisan air berkilauan baru ini boleh menipu di bahagian pasaran LaCroix. Tidak lama lagi untuk memberitahu sama ada Just Balanced akan mencuri takhta, atau jika mana-mana enam citarasa baru akan meraih Ginger Peach Simply Balanced sebagai rasa Sasaran yang paling popular. Tebak kita perlu melayari seltzer, duduk, dan menonton bagaimana ia bermain.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...