Giant Gummy Giant Terdapat Dan Mereka Rasa Seperti Yang Benar

Setakat ini, bekalan gula-gula getah jeruk yang anda dapatkan Krismas yang terakhir telah lama berlalu. Tetapi itu tidak bermakna anda perlu menunggu hingga Disember untuk memberi makan keinginan gula-gula yang berperisa.

Bertemu dengan jeruk gergasi gergasi, gherkin yang kelihatan realistik yang dibuat oleh Giant Bear Company. Pada 4.5 auns, mereka dibuat saiz yang sama seperti acar dill yang anda akan dapatkan di deli.

BELI SEKARANG Gummy Pickle, $ 6, oldtimecandy.com

Lihat siaran ini di Instagram

Menghidupkan acar gummy adalah menjijikkan! #candy #disgusting #gummypickle

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Fend (@fancyjamie) pada

Walaupun acar gummy mempunyai tekstur yang sama seperti beruang gummy tradisional, ia dibuat dengan minyak dill dan ekstrak rosemary, supaya mereka rasa seperti yang sebenar. Tetapi ternyata, itu mungkin bukan perkara yang baik selepas semua.

Pada media sosial, lebih daripada satu orang menggunakan hashtag #disgusting untuk menggambarkan merawat manis dan masam. Pengguna Instagram @SoCalSnackHunters berkata bahawa mereka telah “disambut dengan aftertaste pahit yang lucu” oleh acar gummy, menyebut bahawa rasa “tidak akan hilang selepas anda memakannya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Kami berada di jeruk! Nah, inilah perkara itu, kami tidak pasti sama ada kita patut kagum dengan berapa banyak citarasa ini seperti jeruk sebenar atau jika kita hanya perlu ditarik balik oleh hakikat bahawa jeruk ini datang sebagai bentuk gummy super chewy. Saya membuka beg dan yup sudah keluar dari kelawar yang saya boleh bau asap itu .. Saya tidak akan berbohong, saya takut. Kami berdua cuba sepotong itu dan biarkan saya memberitahu anda .. itu tidak menyenangkan lol. Rasanya jeruk yang manis dan yang tidak pernah mengejar chewiness juga disambut dengan aftertaste pahit yang paling lucu. Oh tidak lagi, ia tidak akan hilang selepas anda memakannya .. burps anda akan mengingatkan anda tentang apa yang anda hanya meletakkan diri anda melalui haha. Adakah anda bersedia untuk mencuba ini? Kami ingin mengetahui fikiran anda tentang satu ini! ����❤️ ��: @lolliandpops

Satu jawatan yang dikongsi oleh SoCal Snack Hunters (@socalsnackhunters) pada

Sementara jeruk gimbal gergasi menerima ulasan 5 bintang Amazon – di mana mereka dijual untuk $ 14,49 astronomi masing-masing – mereka kuat selepas rasa yang diperolehi mereka lebih daripada beberapa ulasan buruk.

“Walaupun ini berfungsi sebagai lelucon yang lucu, ia juga benar-benar menjijikkan,” kata seorang pelanggan Amazon.

“Ia berbau seperti biji bunga matahari pickle kepada saya – yang membuat saya berfikir saya akan MENCINTAI,” kata orang lain dalam ulasannya. “Rasa itu ganjil … manis, tetapi masih seperti acar dill … tetapi juga seperti gula-gula … Saya tidak tahu, saya tidak benci, tetapi saya tidak suka sama ada.”

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...