Hari TGI Hanya Dilancarkan Burger Veggie yang “Bleeds” Like Meat

Tiada siapa yang pernah memanggil TGI Jumaat restoran mesra vegetarian, dengan sayap ayam tanpa tulangnya dan cheesy, daging kentang top-bacon yang memasuki sebagai beberapa barang yang paling popular. Tetapi kelihatan seperti restoran membuat resolusi untuk menukar tahun ini. Sehingga hari ini, semua lokasi A.S. akan membawa Beyond Burger. Sekiranya anda tidak kenal dengan penipu bebas daging, berikut adalah sorotan: Ia 100 peratus vegan tetapi kelihatan, memasak, dan juga “berdarah” seperti burger biasa. Plus, ia hanya mempunyai banyak protein, kurang tepu lemak dan kolesterol, dan lebih banyak besi.

gambar

TGI Jumaat

TGI Jumaat mula menguji patty di lokasi terpilih pada bulan Oktober, dan ia begitu berjaya, ia menjadi menu ujian ke meja yang paling cepat dalam sejarah jenama. The Beyond Meat Burger datang panggang dan dihiasi dengan cheddar putih, salad, tomato, bawang merah, acar, dan saus Jumaat. Di sebelah gambar sebelah restoran yang dikeluarkan, anda tidak dapat memberitahu perbezaan antara Beyond Burger dan daging lembu satu.

gambar

TGI Jumaat

Pelancaran burger veggie adalah sebahagian daripada menu TGI Friday Better For You, dengan tiga lagi persembahan baru: Dragon Glaze Chicken atau Salmon dengan Mango Pico Segar (ayam dan ikan mempunyai sos BBQ Korea pedas) dan hidangan sampingan yang dipanggil Super Veggies. Ia adalah campuran bok choy, brokoli, lada merah lada, dan gula kacang peju yang dikukus dengan lemon segar.

gambar

TGI Jumaat

Abaikan mata sebelah mana pemilihan yang sihat membawa anda: Tahun baru, anda baru …

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...