Hei, Hanya Ingin Memberitahu Anda Kepada Keberadaan Wain Labu yang Sangat Murah ini

Puisi, bermula:

Mawar merah /
Violet berwarna biru /
Adalah sangat penting untuk mengonsumsikan perkara-perkara berperisa labu pada setiap masa sepanjang tahun, jika mungkin.

Adakah anda suka? Nah, maka anda pasti akan menikmati ini: Wisconsin’s Three Lakes Winery menjual wain labu yang sangat berharga sekarang dan untuk sepanjang masa.

“Wain ini menjadi begitu popular sehingga kami menjualnya sepanjang tahun,” kata wain itu dalam catatan Facebook baru-baru ini. “Dengan kualiti yang serupa dengan Chardonnay tradisional, wain yang halus dan separa manis ini merupakan penghibur yang mengejutkan. Menjadi yang terbaik untuk membuat wain dari labu tahun lalu, kami belum menemui wain labu lain – ia sebenarnya hanya dibuat dari pai labu. “

BELI SEKARANG Wain Labu, $ 13; tlwinery.com

Walaupun anda hanya melepaskan tetingkap pada promosi $ 10.95, anggur itu mempunyai, tag harga $ 12.95 yang standard bukan regangan untuk sesuatu yang unik … ini.

Tinjauan awal klasik yang pasti termasuk “ia tidak merasai apa yang saya harapkan” dan “Saya menyukainya.” Apa yang tidak jelas adalah (1) bagaimana labu-y ini benar-benar rasa dan (2) jenis ABV yang kita lihat di sini.

Lihat siaran ini di Instagram

Pengembaraan petualangan # hari ini: mengamalkan anggur buah di @ 3kilang kekayaan! Wain labu tidak merasai apa yang saya harapkan, dan saya menyukainya. ���� ••• Oh, dan mereka menghantar wain mereka ke kebanyakan negeri (termasuk Texas!) Sekiranya anda memerlukan beberapa. ••• #threelakeswinery #threelakeswi #threelakes #wisconsin #drinkwisconsinbly #wisconsinwine #wisconsinwinerytour #pumpkinwine #wine #winery #winetour #winetasting #haloweenwine #pumpkinseason #pumpkinlover

Pos yang dikongsi oleh Miranda ����✨ (@spookylittlehalloween) pada

Baiklah. Hanya satu cara untuk mengetahui.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com

Loading...