IHOP’s Coming Out With 3 New Pancake Pancakes Outrageous

Pada ketika ini, kita tidak boleh bayangkan pancake khusus dari IHOP yang tidak semestinya lebih tinggi. Jika tidak separuh pencuci mulut, setengah sarapan pagi, adakah ia benar-benar penciptaan IHOP? Barisan baru musim semi ini mengekalkan tradisi itu.

Dibuat untuk meraikan tahun ke-60 IHOP berkhidmat sehingga flapjacks, menu baru juga menganggarkan senama bersama sarapan dengan tiga pancake yang diilhamkan di peringkat antarabangsa. Pertama adalah Bahasa Inggeris Sticky Toffee: sudu buttermilk klasik yang dipenuhi dengan toffee Inggeris yang renyah dan berlapis dengan mousse toffee masin. Seolah-olah itu tidak mencukupi, timbunan itu disumbangkan dengan sos caramel masin dan kepingan toffee Inggeris yang lebih renyah. Sekiranya anda tinggal di bar Heath, ini akan menjadi perkara anda.

gambar

Dengan ihsan dari IHOP

Seterusnya ialah Mexico Tres Leches. Sekiranya anda tidak mempunyai pencuci mulut yang sebenar, anda kehilangan masa yang besar, tetapi pancake ini boleh membangkitkan selera makan anda. Untuk meniru kek tradisional, yang direndam dalam tiga jenis susu, empat pancake buttermilk dilapisi dengan sos vanila, kemudian dihiasi dengan lebih banyak sos vanila dan gerimis saus karamel.

gambar
Dengan ihsan dari IHOP

Rasa baru yang terakhir akan menguji toleransi coklat coklat terbesar untuk gula-gula. Perintah Chocolate Mousse Belgium datang dengan empat lekapan coklat yang disumbat dengan cip coklat dan berlapis coklat mousse coklat Belgia, kemudian dihiasi dengan lebih banyak mousse dan chocolate chips.

gambar

Dengan ihsan dari IHOP

Jika anda sudah merancang seberapa cepat anda boleh mencuba ketiga-tiga, pastikan anda mengambil snap apabila anda melakukannya. Jika anda memuat naik gambar setiap hidangan baru antara sekarang dan 10 Jun ke aplikasi IHOP, anda akan dimasukkan untuk memenangi sarapan percuma di IHOP setiap hari untuk satu tahun penuh. Setiap minggu sepanjang pertandingan, seorang peserta akan memenangi kad hadiah $ 25.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...