Ina Garten Dikongsi Resipi Dari Buku Masakan Baru, Dan Ia Sempurna Untuk Musim Panas

Barefoot Contessa queen Ina Garten telah mengagumi kami dengan mengintip menyelinap di buku masakan yang akan datang, Cook Like A Pro. Semalam, dia berkongsi resipi di media sosial dari buku baru, dan ia kelihatan seperti bahagian musim panas yang sempurna.

Ina menulis di Instagram, “Apabila cuaca di East Hampton menjadi sangat panas, saya tidak suka menghabiskan banyak masa di dapur panas.” SAME INA, kecuali di #Brooklyn. Sebaliknya, dia suka memanggang beberapa ikan atau ayam dan membuat salad besar dari bahan-bahan yang dapat ditemui di mana-mana ladang ladang. Kegemaran barunya (!!) adalah Salad Tomato & Alpukat. “Saya telah membuatnya begitu banyak musim panas ini saya hanya perlu berkongsi dengan anda lebih awal!”

Lihat siaran ini di Instagram

Apabila cuaca di East Hampton menjadi sangat panas, saya tidak suka menghabiskan banyak masa di dapur panas. Sebaliknya, saya akan memanggang beberapa ikan atau ayam dan membuat salad besar dari bahan-bahan yang boleh saya dapati di hampir mana-mana ladang ladang. Kegemaran baru saya adalah Salad Tomato & Salad dari buku baru saya “Cook Like A Pro” yang keluar Oktober ini, dan saya telah membuatnya begitu banyak musim panas ini saya hanya perlu berkongsi dengan anda lebih awal! Ia tomato, alpukat, bawang merah, dengan arugula dan vinaigrette lemon segar. Harap anda suka seperti yang saya lakukan! (Pautan ke resipi adalah dalam profil saya.) #CookLikeaPro �� @quentinbaconphoto

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Resipi ini memanggil tomato, alpukat, bawang merah, arugula, dan vinaigrette lemon segar. Per Barefoot Contessa, salad ini berkhidmat empat hingga enam orang, jadi ia akan menjadi tambahan yang sempurna untuk makan malam yang akan datang dengan teman anda. Ia juga resipi tahap pemula, jadi kita semua boleh #CookLikeAPro dengan yang satu ini!

Cook Like A Pro, Buku masakan kesebelas Ina, dinamakan sempena siri Rangkaian Makanannya sekarang. Dalam sebuah catatan Instagram, Ina berkata buku itu “penuh dengan resipi, petua dan teknik yang lazat dan boleh diakses untuk tukang masak di rumah” supaya kita semua dapat “memasak dengan yakin.” Cook Like A Pro keluar 23 Oktober, dan boleh didapati untuk pra-tempahan sekarang.

PRE-ORDER NOW Cook Like A Pro, $ 28; amazon.com

Lihat siaran ini di Instagram

Saya sangat teruja untuk mengumumkan bahawa saya mempunyai buku baru yang dikeluarkan pada Oktober ini dan ia dipanggil ….. Cook Like a Pro! Ia penuh dengan resipi, petua dan teknik yang lazat dan mudah untuk tukang masak di rumah supaya anda boleh memasak dengan yakin. Anda boleh menyusun pesanan melalui pautan dalam profil saya. Saya harap anda menyukainya !! #CookLikeaPro

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Semasa anda menunggu Cook Like A Pro untuk dilepaskan, anda boleh mengamalkan kemahiran chef anda dengan makan malam yang mudah dan pantas ini. Salad Tomato & Avocado Ina akan membuat sampingan yang lazat!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish, amazon.ca

Loading...