Ini Adakah The Hello Kitty Cutest 6 Terkini Internet Telah Pernah Dilihat

Dari syarikat penerbangan ke wain ke telur, Hello Kitty ada di mana-mana. Kucing yang lucu dan tunduk merah ikoniknya adalah salah satu watak kartun yang paling dicintai di dunia. Dan tidak lama lagi, peminat Hello Kitty akan dapat melawat satu lagi Hello Kitty Café.

Di Osaka, Jepun, watak yang dikasihi dan Dear Daniel (teman lelakinya) akan memuji menu khas di The Guest Cafe dari 14 Januari hingga 26 Mac, laporan Rocket News 24. Dan hidangannya kelihatan sangat manis-suka hampir terlalu comel untuk dimakan. Hampir.

Restoran pop-up akan menyajikan segala-galanya dari burger ke latte dan segala-galanya-ya, yang kita maksudkan secara harfiah semuanya-akan diberikan Hello Kitty dan / atau Dear Daniel makeover. Sebagai burger, sebagai contoh, boleh dipesan sebagai satu atau ganda. Burger Hello Kitty adalah salmon salai dan alpukat dan burger Daniel adalah patty daging lembu dengan bawang, tetapi keduanya dihiasi dengan sepotong keju yang dilapisi dengan wajah mereka.

gambar
Tetamu

Piping panas epal pai epal (dengan sebelah ais krim!) Tidak pernah ini comel. Tambahan pula, anda dapat membawa pulang cawan Hello Kitty kecil.

gambar
Tetamu

Satu pertandingan yang dibuat di syurga, di sini Hello Kitty terbuat dari epal mousse dan Dear Daniel terbuat dari kek keju.

gambar
Tetamu

Hangatkan dengan watak kegemaran anda yang bertukar-panas-latte.

gambar
Tetamu

Terdapat juga dulang pencuci mulut yang dipenuhi dengan scone yang lazat, shortkake strawberi, dan mufin.

gambar
Tetamu

Tambahan lagi, kafe juga akan menawarkan placemats percuma untuk dibawa ke rumah, ruang gerai foto, dan kedai yang dipenuhi dengan barang-barang Hello Kitty. Oleh itu, anda mungkin boleh menempah tiket anda ke Jepun sekarang.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...