Ini adalah tempat yang paling sejuk untuk makan sepanjang perjalanan 66

1

Pemandu Dog Comfy Di

❤ Mengunjungi keluarga di Illinois bermakna berhenti oleh Cozy Dog Drive In. Saya jatuh cinta dengan tempat ini lebih sedikit setiap kali. ���� #cozydogdrivein #amazingfood #cozydog #foodlover #springfieldillinois #vsco #vscocam

Pos yang dikongsi oleh Tessa (@domichnia) pada

Jika anda pernah mempunyai anjing jagung, anda mempunyai restoran yang menarik ini. Ia adalah rumah kepada anjing jagung yang pertama di atas tongkat dan telah beroperasi sejak tahun 1949. Penting: “Dog Comfy” adalah apa yang mereka panggil anjing jagung di sini.

Springfield, IL

2

Restoran Highland Le Roy

Monday made better #Iloveleroys #breakfastburrito

Jawatan yang dikongsi oleh Le Roy’s Restaurant ��☕️ (@leroysrestaurant) pada

Le Roy’s adalah Monrovia, CA, ruji dan telah berkhidmat sehingga bahagian yang besar sejak 1976. Hidangan yang paling popular adalah Le Roy Burger – 1/3 paun daging lembu patty dengan pastrami – tetapi restoran juga mempunyai sarapan pagi cheesecake, kek panas , dan banyak lagi. Fakta gembira: Monrovia juga adalah rumah kepada Trader Joe’s HQ!

Monrovia, CA

3

The Big Texan Steak Ranch

五秒 愛上 德州! 最 想吃 的 牛排 館, 達成! #Bigtexansteakranch

Jawatan yang dikongsi oleh AAron Wei (@ tor31003) pada

Semuanya lebih besar di Texas, termasuk stik. Rumah stik ini kelihatan seperti adil dari luar, dan di dalamnya, anda boleh memenangi makan malam percuma – selagi anda boleh menamatkan steak 72 auns, koktel udang, kentang panggang, salad, dan roll dengan mentega dalam kurang daripada sejam. Jangan juga berfikir tentang bangun di tengah, atau anda akan tersingkir dari pertandingan.

Amarillo, TX

4

Jiggs Smokehouse

Burger no 12 … Sebenarnya sandwic dengan Babi Asap … Menakjubkan…

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jerry Jansson (@jerryjansson) pada

Apabila perjalanan jalan anda memerlukan pembetulan BBQ, sandwic Jiggs tidak akan mengecewakan. Mereka mendapat ham, ham daging ayam musim panas, sosis daging babi, rusuk daging babi, dan roti masker, ditambah dengan sisi klasik seperti kacang BBQ, salad kentang, jeruk dan kerepek.

Clinton, OK

5

Westside Lilo’s Cafe

Anda tahu ia besar apabila anda memerlukan pisau steak untuk roll kayu manis anda. # route66 #pilsburyaintgotnothin #youseemerollin #westsidelilos

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ronnie Hill (@ ronstoppable77) pada

Disediakan pada Diners, Drive-Ins, dan Dives, restoran ini menyajikan semua klasik, ditambah beberapa kepakaran Jerman seperti schnitzel dan bratwurst. Selesaikan dengan gulungan kayu manis gergasi untuk meja – kena bahan bakar untuk jalan raya!

Seligman, AZ

6

The Chili Parlor

Saya akan sedih apabila # 217ChiliWeek selesai. Chili Parlor harus berkhidmat dengan cabai dengan spageti setiap hari. Yummy!

Jawatan yang dikongsi oleh @ lisamarch pada

Ia dipanggil cabai terbaik di Illinois, jadi selamat untuk mengatakan The Chili Parlor berharga jika anda melalui Springfield. Perintahkan ia ringan, sederhana, sederhana panas, panas, atau – jika anda berani – tembikar.

Springfield, IL

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...