Ini Pemegang Kaca Wain Luar Adakah Semua Anda Perlu Musim Panas ini

Fakta: Koktel hanya terasa lebih baik apabila mereka menghirup di luar rumah, sebaiknya di tepi kolam renang atau di atas bot, gaya T-Pain. Satu-satunya masalah adalah mencari tempat untuk memegang minuman anda apabila anda berada di luar rumah yang hebat. Pasti, anda boleh mengambil cawan Solo, tetapi jika anda berada di pantai atau bersantai di jakuzi (atau, okay, bot pontoon yang kurang seksi daripada rakan anda yang masih layak sebagai BOAT), di mana anda meletakkan ia turun supaya ia tidak akan tenggelam atau jatuh?

gambar

Amazon

Jiwa-jiwa berani di Bella D’Vine telah menemui jawapannya dengan Pemegang Glass Wine Boaters. Ini cawan sedutan yang menempel pada batang gelas wain – dan boleh menghulurkan untuk menahan jenis cermin lain, cawan Solo yang disebutkan di atas termasuk – menambat air minuman anda ke apa pun yang anda tahan. Ia berfungsi pada permukaan yang lancar dan tidak licin dan mempunyai prong yang direka khas untuk mengekalkan minuman anda daripada tumpahan, yang bagus jika rakan dengan bot (bukan pontoon) memutuskan untuk benar-benar membiarkan lautan terbuka. Atau tasik.

BELI SEKARANG Boater’s Wine Glass Holder, $ 15

Sekiranya anda lebih menyukai pantai, langkau cawan sedutan dan cuba gelas wain pantai ini. Mereka akrilik (jadi mereka dialu-alukan di pantai yang tidak membenarkan kaca), dan mempunyai ujung tajam yang anda boleh melekat di dalam pasir. Apa yang anda perlukan adalah tuala yang hebat dan buku yang kukuh untuk dibaca, dan musim panas anda dibuat.

Anda boleh menemuinya di Amazon.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...