Ini ‘Takdir Daripada The Star’ Furious Dicipta Minuman Menu Rahsia Starbucks Paling Sengit

Jika ada satu perkara yang Fast And The Furious Francais terkenal kerana ia adalah perbatasan pemanduan fizik yang menentang fiksyen, diselitkan dengan garis mengenai keluarga dan rujukan untuk minum Coronas (jadi, okay, tiga perkara). Sebagai siri ini beralih untuk filem kelapannya, Nasib yang marah, anda perlu tertanya-tanya bagaimana mereka akan mengalahkan masa yang mereka memandu Camaro ke bot yang bergerak atau skydive di kereta otot – dan bersaing dengan adegan tindakan tanpa henti permintaan filem.

Tyrese Gibson mendapati jalan penyelesaian, dan ia melibatkan memukul Starbucks tempatan (dan tidak, kita tidak bermaksud yang di belakang rumahnya). Dia peminat menu rahsia, dan dia datang dengan minuman yang tidak seperti apa yang telah kita dengar sebelumnya. Dia memanggilnya Casper.

“Ia mencipta lampu tenaga putih – anda menjadi sangat hiper,” katanya.

Cepat And The Furious
Universal Pictures / Giphy

Dia tidak bergurau apabila dia berkata anda akan berasa sedih sehingga anda mungkin berfikir anda melihat IRL hantu yang mesra. Untuk membuatnya, anda perlu bertanya barista untuk coklat panas venti dengan tiga pukulan espresso dan empat pam sirip hazelnut. Tiada krim disebat, kerana ramuan itu sudah cukup gula di dalamnya.

“Anda mempunyai semua espresso ini yang hanya berlaku dalam coklat panas,” jelas Gibson. “Espresso dengan sendirinya terasa sangat dahsyat, kepada saya.”

7 boozy Starbucks drinks baristas make after hours

Minuman ini seperti Nutella cecair, tanpa menyedari bahawa anda mendapat kira-kira 450 mg kafein dalam satu persatu – kira-kira 50 mg lebih daripada peruntukan harian yang disyorkan. Itulah satu cara untuk terus bertenaga sepanjang hari yang panjang, walaupun doktornya mungkin akan menggeletar berita itu.

“Ia hanya tastebuds atas realiti,” katanya, mengaku perutnya sering memerintah segala perintahnya, dari rehat kopinya kepada cintanya kaki kepiting salji dan Biskut Cheddar Bay di Red Lobster.

Jelas sekali, pelakon itu berpeluang penuh dalam semua bidang kehidupannya.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...