Inilah Cara Dapatkan Es Ice Itali Percuma Hari Ini

Dengan satu lagi Nor’easter menuju ke banyak bahagian negara minggu ini, Ice Ice Rita memberi pelanggan cara yang lebih baik untuk menyejukkan pada hari pertama musim bunga dengan ais Itali percuma pada 20 Mac.

Rantaian restoran diumumkan di media sosial bahawa mereka mahu pelanggan merawat diri mereka Selasa ini dengan memilih salah satu rasa beku mereka yang terkenal, dan kemudian membualkannya kepada pengikutnya menggunakan hashtag #WhatsYourExcuse.

Pelanggan digalakkan untuk berkongsi alasan yang baik untuk mengapa mereka memutuskan untuk menggugurkan semua tanggungjawab mereka dan masuk ke salah satu kedai mereka untuk sampel. Kekasih ais Itali yang muncul bersama terbaik alasan kemudian dapat memenangkan perjalanan percuma ke Miami di mana suhu sebenarnya merasa seperti hari pertama musim semi.

“Perjalanan Ultimate Hooky” tiga hari, dua malam ke Miami akan dianugerahkan kepada peserta yang memaparkan alasan terbaik untuk menanggung tanggungjawab harian mereka pada Hari Pertama Musim Bunga dan melawat Rita terdekat mereka untuk Ice Itali percuma, ” peraturan peraduan negara. Masukkan alasan anda di pos Facebook ini untuk peluang untuk menang dan dihentikan oleh salah satu lokasi Rita ini untuk ais Itali percuma.

Sekiranya anda bukan peminat ais Itali dan lebih banyak lagi peminat ais krim, Dairy Queen juga memberikan sebatang bebas untuk merayakan hari pertama musim bunga. Tawaran istimewa ini akan membantu mendapatkan wang untuk Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak melalui sumbangan daripada pelanggan, dan sedang berlangsung di lokasi bukan pemula yang mengambil bahagian di restoran Dairy Queen dan DQ Grill & Chill.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...