Inilah Cara Dapatkan Es Krim Percuma Di Besok Ben & Jerry

Tandakan kalendar anda – hari terbaik tahun ini hampir di sini. Hari Cone Percuma di Ben dan Jerry berlaku lagi pada hari Selasa, 10 April.

Untuk tahun ke-40, Ben dan Jerry menawarkan kerusi ais krim percuma kepada semua pelanggan yang berhenti oleh Kedai Scoop di seluruh dunia antara 12 dan 8 p.m. masa tempatan pada 10 April. Sama ada anda lebih daripada Chunky Monyet, Cherry Garcia atau Phish Food orang, anda boleh mendapatkan apa-apa rasa ais krim yang anda mahukan percuma.

Lihat siaran ini di Instagram

Siapa yang anda bawa ke Hari Cone Percuma? Tag kawan anda dan bersiap sedia untuk 10 April! ���� Pautan dalam bio untuk maklumat lanjut. #FREECONEDAY

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ben & Jerry (@benandjerrys) pada

Tidak boleh memutuskan rasa apa yang anda mahu esok? Semasa anda menunggu Hari Cone Percuma, Ben dan Jerry meletakkan satu kuiz untuk mencari tahu apa yang harus anda pesan. Tetapi jika anda tidak dapat memilih hanya satu, tidak terdapat sebarang peraturan yang menyekat anda daripada kembali pada hari itu dan mendapatkan kon (atau ketiga atau keempat) secara percuma.

Periksa semula untuk melihat jika Kedai Scoop tempatan anda mengambil bahagian dalam pemberian online sebelum anda pergi esok. Tetapi itu bukan satu-satunya tempat yang anda boleh mendapatkan percuma Ben dan Jerry pada 10 April.

Pilih Showcase Cinemas dengan kaunter Ben dan Jerry di Massachusetts, New Jersey, New York dan Rhode Island turut mengambil bahagian dalam pemberian ais krim untuk tahun kedua berturut-turut, Makanan & Wain laporan. Hari Cone Percuma juga berlaku pada “Bargain Selasa” di pawagam ini, yang bermaksud bukan sahaja anda boleh mendapatkan ais krim percuma tetapi juga hanya akan membayar $ 8.50 untuk melihat filem.

Bunyi seperti rancangan malam Selasa anda diputuskan minggu ini.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...