Inilah Cara Menangkap Cara Anda Untuk Tiramisu Frappuccino

Tiramisu adalah pencuci mulut kegemaran saya. Saya suka dalam bentuk klasiknya, sebagai pizza, sebagai ais krim. Saya hanya benar-benar suka, okay? Saya tidak fikir anda boleh salah membuat sesuatu rasa tiramisu. Pada masa ini, Starbucks menawarkan Tiramisu Latte, yang menakjubkan. Tetapi dalang lebih di Berita Roket 24 mempunyai idea yang benar-benar genius: kenapa tidak membuat Tiramisu Frappuccino?

Malangnya, satu-satunya cara untuk mencipta salah satu daripada bayi ini ialah dengan terlebih dahulu memesan Frappuccino Cheesecake yang Bakar, yang hanya terdapat di Jepun. Berikut adalah apa yang anda lakukan, walaupun: memerintahkan Frappuccino Cheesecake Baked, meminta pukulan tambahan espresso, tambah sos coklat di atas, dan kemudian taburkan serbuk koko ke atas produk siap. Hasil akhir digambarkan sebagai lebih baik daripada Frappuccino Cheesecake Baked asli dan dengan rasa yang sangat mirip dengan tiramisu. Tidak ada rasa mascarpone yang kaya, tetapi semua rasa klasik tiramisu ada di sana: keju, kue, kopi, dan coklat.

gambar

Berita Roket 24

Kerana kita tidak mempunyai Frappuccino Cheesecake Baked di sini di Negeri-negeri (menangis), tidak ada kaedah khusus untuk menggodam cara anda ke frappuccino yang berperisa tiramisu di Starbucks. Walau bagaimanapun, laman web untuk Menu Rahsia Starbucks memberikan arahan mengenai bagaimana untuk memesan Frappuccino Cheesecake Raspberry, yang hampir sama dengan Frappuccino Cheesecake Baked yang terdapat di Jepun. Mereka berkata untuk memerintahkan Frappuccino Coklat Putih dan meminta pam sirap raspberry. Kami berfikir bahawa jika anda melupakan sirap raspberry dan meminta pukulan espresso tambahan, sirap coklat, dan serbuk koko (sama seperti mereka cuba di Jepun), anda akan mempunyai Frappuccino yang sangat hampir dengan tiramisu.

Fikirkan ia akan berfungsi? Cubalah masa depan dan beritahu kami apa yang berlaku. Sekiranya anda tidak menjadi tiramisu (jenis orang awak?), Mungkin cuba Bar Double Double Fudge Frappuccino atau lihat jika anda boleh mencetak Key Lime Pie Frappuccino.

Ikuti Delish di Instagram.