Inilah Di Mana Anda Dapat Beli Sos Mac Big Di Amerika

Apabila McDonald memberikan 10 botol botol Big Mac pada bulan Januari, ia mencipta kegilaan dalam talian. Orang ramai mula menjual botol edaran terhad mereka di eBay untuk lebih dari $ 100 secara purata dan satu orang menyenaraikan botol mereka untuk $ 10,000. Jika itu tidak mencukupi, McDonald terus menggoda kami dengan melepaskan garam Big Mac, sos tartar Filet-O-Fish dan saus McChicken di kedai runcit hanya di Kanada musim bunga ini.

Lihat siaran ini di Instagram

Mereka Candians bernasib baik, mereka boleh membeli sebotol sos McDonald di kedai runcit. McChicken (mayo), Big Mac (seribu pulau), dan sos Filet-O-Fish (sos tartar) boleh didapati di Walmart, Superstore, Asas Makanan, dan lain-lain di Kanada.

Jawatan yang dikongsi oleh @ candyhunting pada

Tetapi kami akhirnya mempunyai berita gembira untuk peminat Big Mac di Amerika.

Semasa mengetuk selepas Instagram dari @andasukan semua botol botol McD di Kanada, kami perhatikan bahawa satu commenter menyebutkan anda boleh membelinya di Amazon di sini di Amerika.

Sudah tentu kita terpaksa menyemaknya, demi kewartawanan (dan sos burger lazat, tentu saja).

Dia betul. Untuk $ 12.70, anda boleh mendapatkan tangan anda pada botol 12-ons sos Big Mac yang diimport dari Kanada. Plus, ia datang dengan perkapalan Perdana percuma satu hari, yang sepatutnya membantu mewajarkan membayar lebih daripada $ 5 untuk sebotol pakaian. Jika anda lebih daripada orang McChicken atau Filet-O-Fish, anda juga boleh memilih mereka di Amazon juga.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...