Inilah Di Mana Untuk Dapatkan Tawaran Terbaik Pada Hari Koko Panas Nasional

Coklat panas adalah minuman sejuk yang paling akhir. Ia menjadikan anda hangat pada hari musim sejuk yang sejuk, rasa lebih baik apabila berduri, dan bahkan membuat beberapa pembunuh ais krim tidak-churn. Untuk meraikan kakao dan semua kemuliaan coklatnya, seseorang di mana-mana memutuskan untuk memberikannya satu cuti kebangsaan. Ini hari Ahad, 13 Disember adalah Hari Koko Panas Kebangsaan – dan anda boleh bertaruh bahawa kami akan memanjakannya. Berikut adalah tawaran terbaik mengenai minuman coklat panas yang lazat yang akan membuat anda cair.

AU BON PAIN

Sempurna untuk cuti, coklat panas peppermint Au Bon Pain dihiasi dengan krim disebat dan gula-gula peppermint dihancurkan. Saiz coklat panas sederhana adalah hanya $ 1.99. Juga, apabila anda mendaftar untuk eClub mereka, anda akan mendapat cawan perjalanan percuma dan tawaran eksklusif yang lain.

gambar

Au Bon Pain / Facebook

FARMS CUMBERLAND

Rangkaian kedai mudah beli ini menawarkan apa-apa saiz coklat panas untuk hanya 99 sen. Bonus: Jenama mempunyai rasa pudina baru untuk musim cuti, sesuai untuk pagi musim sejuk yang sejuk.

CHRISTOPHER ELBOW CHOCOLATE ARTISANAL

Dapatkan 10 peratus daripada pesanan pertama anda apabila anda mendaftar dalam talian. Mereka mempunyai minuman coklat yang memanjakan seperti ramuan peppermint dan rempah wangi Venezuela, sesuai untuk hadiah Krismas (atau untuk diri sendiri-kita tidak menghakimi).

GODIVA

Untuk setiap coklat panas yang dijual di kedai Godiva sekarang hingga 15 Disember, syarikat itu akan mendermakan $ 1 kepada Toys for Tots. Mereka juga mempunyai beberapa set hadiah koko panas yang tersedia bermula dari hanya $ 15, dan mendaftar untuk program ganjaran mereka akan membawa anda freebie tambahan setiap bulan.

Lihat siaran ini di Instagram

Dapatkan selesa dan menikmati cuti dengan @ liz.adams_ di Sequins + Stripes! Untuk setiap cawan coklat panas yang dibeli di dalam kedai, kami akan mendermakan $ 1 hingga #ToysForTots hingga 15 Disember. #GivingGODIVA

Jawatan yang dikongsi oleh GODIVA (@godiva) pada

STORI KEDAI HOLIDAY

Rantai kemudahan ini menawarkan cappuccinos, coklat panas, dan kopi untuk 69 sen setiap satu dengan kupon dari laman webnya. Koko panas yang murah = sebab yang serius untuk perayaan.

gambar

Giphy

STARBUCKS

Di laman web jenama kopi, terdapat promosi untuk menjimatkan $ 1 pada pod K-Cup koko panas. Mereka mempunyai rasa karamel masin yang baru, yang mempunyai koko yang kaya dan karamel dari karamel laut. Kemudian ada coklat panas klasik Starbucks yang dibuat dengan koko dan susu sebenar. Untuk lebih banyak minuman percuma, jangan lupa memainkan permainan Starbucks for Life.

Lihat siaran ini di Instagram

Koko Coklat Panas ✔ krim disebat✔ marshmallow ✔ dan beberapa jenis taburan ✔ #HotCocoaBar #HotCocoa #KCups Pautan dalam bio untuk membeli ��

Pos yang dikongsi oleh Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) pada

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...