Inilah Kenapa Anda Perlu Selamanya Membeli Di Aldi Pada hari Rabu

Perjalanan baru-baru ini ke ibu pejabat Aldi’s Batavia, IL, ketua kepala Aldi cukup baik untuk berkongsi banyak wawasan tentang apa yang menjadikan kedai runcit mereka sangat disayangi – dan bagaimana membuat pengalaman membeli-belah anda lebih baik. Selain menunjuk beberapa permata tersembunyi yang hebat, seperti Kuki Pengakap Girl dan kek rasa 7-UP, Aldi membiarkan kami melakukan hack membeli-belah yang penting: Di kebanyakan pasaran, barang baru keluar pada hari Rabu!

Hump ​​Day biasanya apabila bahagian Aldi Finds mendapat penyegaran, menambah antara 40 dan 50 item baru ke kedai setempat anda. Ini termasuk barangan bermusim – seperti dekorasi kolej asrama dan kotak makan tengah sekolah di musim gugur – serta produk ujian, seperti jus buah organik yang diilhamkan oleh Bai ini. Bahagian Aldi Cari adalah juga di mana anda akan menemui produk khusus, seperti minyak zaitun berperisa.

Lihat siaran ini di Instagram

������Anda boleh mencari ini di @aldiusa! Mereka sangat hebat! Sangat mirip dengan perairan Bai! Saya tahu banyak orang yang berjuang dengan hanya minum air lurus. Saya suka mempunyai salah satu daripada ini dengan makan tengah hari saya. #aldifinds #aldi #healthy #healthytips #fitfood #fitness #athomeworkout #fitmom #momsofinstagram #fitmomsofig #weightlossjourney #weightloss #weightlosstransformation #keto #ketodiet #diet #postpartumbody #postpartum #fitnessgoals

Pos yang dikongsi oleh Fit Mom x3 (@ fitmom_x3) pada

Di sesetengah pasaran, barangan baru keluar pada hari Ahad. Caranya untuk mengetahui jadual kedai tempatan anda – meminta pekerja pada hari iklan mingguan Aldi Insider keluar. Tip Pro: Surat berita mingguan juga diterbitkan dalam talian. Penemuan minggu ini termasuk gear ekor, set makanan kontena 16 keping yang hanya $ 5, dan $ 2 Taco Bell Crunchy Dinner Kit.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, indigo.ca

Loading...