Internet Dikagumi Dengan Pringles Susun Ke Cincin Yang Sempurna

Minggu lalu, kami mendapati Pringles sedang keluar dengan rasa manis gula untuk cuti. Kemudian, hanya beberapa hari yang lalu, seorang wanita mencatatkan tweet dengan gambar apa yang disebutnya “Pringles ringle,” sebuah bulatan yang berdiri sendiri dari kerepek yang disusun.

Kita perlu mengakui ia adalah prestasi yang sangat baik. Ini mengambil minda kreatif dan kejuruteraan untuk membuahkan idea di tempat pertama. Selepas itu, kita hanya dapat membayangkan jumlah keseimbangan dan kesabaran yang diperlukan untuk dilaksanakan.

Saya juga berhujah ini mungkin adalah yang terbaik (dan mungkin hanya) digunakan untuk makanan ringan yang dibasuh pencuci mulut. (Walaupun dia pasti memakannya selepas itu.)

“Tiada gam, hanya fizik” kata Whisperer itu. Dalam masa beberapa jam imej itu menjadi virus, dengan tanggapan dan rekreasi arca snek yang benar-benar membanjiri Twitter.

“Manusia, saya belajar fizik selama dua tahun saya masih tidak tahu bagaimana untuk melakukannya,” tulis seorang commenter. Yup, sama.

Menurut Espenson, tweet dari akaun @SciencePorn pada 21 Oktober mendorongnya untuk mencuba tugas yang sedang berjalan. Sejak itu, begitu banyak orang lain telah mengikutinya.

Sementara itu, Pringles mencipta tutorial yang digambarkan untuk membantu membimbing mereka yang bukan arkitek atau jurutera.

gambar
pringle

Dan kami juga taktik mereka untuk ujian dalam menghadapi perlawanan Mekanik Popular, di mana kami mendapati bahawa anda memerlukan dua tin Pringles dan banyak kesabaran.

Jadi, bagaimana dengannya-adakah anda akan memberikan pukulan ini?

Ikut Delish pada Instagram.