Jaga Diri Anda: Pengadun Wine Catalina dari ‘Step Brothers’ Sebenarnya Berlaku

gambar

Catalina Wine Mixer

Beberapa peminat Will Ferrell serius mengambil obsesinya ke tahap yang melampau. Awal minggu ini, Santa Catalina-pulau kecil di luar pantai Los Angeles, terkenal dengan filem Ferrell Adik Beradik Tiri-Dapat menerima izin untuk mencipta Catalina Wine Mixer yang ikonik, yang pernah disebutkan dalam kehidupan nyata. Selain banyak wain, anda tahu apa maksudnya.

Langkah Brothers Band Gif

GifSoup

Acara yang akan diadakan pada 9 September di Descanso Beach Club, akan merangkumi semua yang anda sukai tentang filem: muzik langsung, banyak anggur, makanan pembuka yang mewah, dan juga helikopter (baik, yang terakhir adalah untuk tetamu VIP sahaja) . Tiket kemasukan umum jam di $ 35 satu pop, sementara pas perdana akan menetapkan anda kembali $ 100. Tidak terlalu lusuh sekiranya anda mahukan pengalaman penuh.

Sayangnya, Ferrel dan John C. Reilly tidak mungkin membuat penampilan mengejutkan, jadi jangan bergantung pada mana-mana “Por Ti Volare” atau “Bot dan Hoe” berulang. Walau bagaimanapun, penyanyi utama dari band cover Billy Joel, Dan Finnerty, akan tampil dengan band sebenar, The Dan Band. Hanya jangan mengharapkan apa-apa Billy Joel.

gambar

Giphy

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...