Jangan Buat Resipi Giada De Laurentiis Ini Kecuali Anda Sedia Untuk Menetap

Pada ketika ini, Giada De Laurentiis tidak berperingkat apabila jumlah orang yang tidak dikenali berlumba dengannya, lengannya terulur, bersedia mencium pipinya. Atau apabila mereka memberitahunya bahawa salah satu resipinya mengambil pasangan ke peringkat seterusnya (tahap ‘perkahwinan suci’ itu). Sebenarnya, apabila dia mengetuai Festival Pantai & Wain Makanan Selatan setiap tahun, ia adalah salah satu perkara yang paling diharapkan.

“Banyak dari kita [chef] tinggal di gelembung, dan ia hebat untuk keluar dan melihat peminat,” katanya, ketika dia menjadi tuan rumah pesta pasta-dan-vino yang dipanggil Itali di Pantai Malam Khamis. “Mesyuarat yang paling istimewa adalah orang-orang lelaki dan wanita yang berkata kepada saya, ‘Saya membuat makanan kamu, dan suami atau teman lelaki saya mencadangkan saya, dan sekarang kita sudah berkahwin.'”

Terdapat resipi tertentu yang memanggil setiap kali menjadi makanan Seal The Deal yang mereka buat sebelum muncul soalan – pomodoro, ravioli, lasagna – tetapi pada malam itu, dia mempunyai satu resipi yang sangat tidak dijangka muncul. (Ia hanya sesuai, sebenarnya, Smash Mouth “Tidak Dapat Mendapatkan Cukup Dari Bayi Anda” adalah letupan dari panggung semasa temuduga ini berlaku.)

Lihat siaran ini di Instagram

Projek khas @williamssonoma akan datang !! #mmm # summer2017

Satu jawatan yang dikongsi oleh Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) pada

“Beberapa orang berkata muffin pisang saya, yang agak ganjil, kerana saya tidak pernah mendengar tentang mereka dalam masa yang lama,” kata De Laurentiis. “Untuk setiap mereka sendiri!”

Ini bukan sekadar mufin lama. Bintang Rangkaian Makanan itu mendahului dengan krim krim mascarpone yang bertaburan madu dan madu.

“Ia adalah satu intim ketika kita memasak, dan apabila [peminat] menonton kami, ia seperti saya sebahagian daripada keluarga mereka,” katanya. “Saya baru saja berkata, saya mendapat banyak ciuman malam ini.”

Anda boleh menyemak resipi De Laurentiis di sini. Bersedia saja jika semua orang yang merasakan mereka tiba-tiba jatuh ke satu lutut.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.