Jell-O Membuat Mainan Edible Jadi Kanak-kanak Boleh Main Dengan Makanan mereka

Sebagai seorang kanak-kanak, sesuatu yang anda dengar dari ibu bapa anda adalah berhenti bermain dengan makanan anda, tetapi itu bukan tugas mudah. Makanan berwarna-warni dan menyenangkan dan kadang-kadang ia boleh menjadi sangat menarik untuk tidak membina rumah-rumah kecil dari timbunan dua wafel coklat coklat. JELL-O, bagaimanapun, memutuskan untuk memecahkan tradisi dan membuat snek jiggly mereka menjadi TOY aneh. Sebagai orang dewasa, ini tidak boleh membuatkan saya teruja seperti saya, tetapi, tanpa rasa malu, saya secara harfiah telah memesan terlebih dahulu dengan segera.

Syarikat berusia 121 tahun itu melancarkan barisan pemotong dan pemotong kue baru yang boleh mengubah pencuci mulut gelatin klasik yang klasik ke objek kehidupan sebenar. JELL-O Play mempunyai acuan untuk mewujudkan blok seperti LEGO untuk membina istana dan segala-galanya di antara, atau pemotong (serupa dengan pemotong cookie) untuk bentuk haiwan.

gambar

Jell-o

Jenama juga melancarkan pakej untuk “lumpur yang boleh dimakan” dan “pasu yang boleh dimakan” dengan pelekat reka bentuk pepijat dan pantai. DAPATKAN AKU AKAN KID?

“Kami merangsang anak-anak untuk melancarkan kreativiti mereka,” kata jurucakap Sergio Eleuterio. “Makan menjadi sebahagian daripada permainan.”

Semua JELL-O Play Kit adalah untuk kiddies usia 4-12 (atau lebih tua?) Dan harga di bawah $ 5 juga, jadi anda boleh pergi ke depan dan saham. Mereka kini boleh didapati untuk pra-pesanan di Amazon dan pilih peruncit, termasuk Target dan HEB. Skop kedai runcit sepanjang musim panas, walaupun, untuk pelepasan seluruh negara.

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, $ 30; barnesandnoble.com