Jenama Segar Evolusi Starbucks Datang Dengan Talian Kombucha Sendiri

Dengan populariti Kombucha semakin meningkat baru-baru ini, ia hanya menjadi masalah sebelum Starbucks melompat di atas kapal. Evolution Fresh, yang dimiliki oleh Starbucks, baru-baru ini memperkenalkan enam rasa teh yang ditapai.

gambar

Starbucks

The Evolution Fresh Kombucha boleh didapati di peruncit runcit di tujuh bandar utama A.S.: Boston, Chicago, New York City, Los Angeles, San Francisco, San Diego, dan Seattle, menurut laman web Starbucks.

Sama ada atau tidak anda sebelum ini menjadi peminat Kombucha pada masa lalu, rasa pasti menyegarkan. Ada Halia Lemon Honeycrisp, Mango Nanas, Halia Hijau, Sayuran Pedas, Grapefruit Pink, dan Kelapa Nanas Kuning. Saya akan mengambil Pink Grapefruit, sila! Menurut laman web itu, minuman tersebut akan memaparkan jus sejuk yang ditekan oleh Evolution Fresh, dan akan dijual dalam 15.2 botol kaca auns cecair.

Proses Kombucha bermula dengan “teh artisanal yang dipilih dengan teliti” yang kemudiannya ditapai dan dipasangkan dengan jus Evolution Fresh, nota laman web. Setiap daripada enam perisa diperakui USDA Organik, bukan GMO, bebas gluten, dan Kosher.

Jika anda tidak berada di salah satu bandar raya yang Kombucha botol dijual, jangan risau. Starbucks mengatakan terdapat rancangan untuk berkembang ke bandar-bandar tambahan musim gugur dan musim bunga berikutnya. Kombucha untuk semua!

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, amazon.com