Jennie Garth Mengikuti Peraturan Ini Mudah Untuk Menginap Dalam Bentuk Yang Menakjubkan

Apabila datang untuk makan sihat, pelakon Jennie Garth tidak berurusan dengan senarai makanan rumit yang dia boleh dan tidak boleh makan, atau penunjuk Berat Badan, atau apa-apa seperti itu. Dia membuatnya mudah.

“Saya tidak membeli apa-apa yang ada dalam kotak atau boleh,” katanya baru-baru ini memberitahu People.com. “Kami memasak setiap malam dan makan segar, sihat dan bersih.” Satu mengintip ke dalam peti sejuknya, dengan ihsan pos Instagram, menggariskan komitmen itu. Peti sejuknya dibungkus dengan buah-buahan dan sayur-sayuran, bersama-sama dengan botol sekali-sekala yang bergelembung atau Gatorade.

Lihat siaran ini di Instagram

tiada gula-gula, itu bukan jus ANDA! #childgonewild

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennie (@jenniegarth) pada

Melekat pada peraturan makanan tanpa berkotak-atau-tinnya bermakna Garth tidak perlu mentafsirkan bahan pada setiap label, jadi dia tahu dengan tepat apa yang dia meletakkan ke dalam tubuhnya. Dan, kerana itu kebanyakannya buah-buahan dan sayur-sayuran, dia mendapat banyak vitamin – sesuatu yang dia besar.

“Saya sentiasa seorang wanita vitamin gila,” kata Garth.

Yang pertama 90210 bintang mengekalkan diet bebas gluten, dan pendekatan makanan segarnya yang pertama telah membantu dia menjauhkan 30 kilogram yang jatuh pada musim gugur lepas. Perkara besar, katanya Orang kembali pada bulan September, mempunyai perspektif yang betul: “Anda harus mengingatkan diri sendiri apa keutamaan anda,” katanya. “Dan ingatkan diri anda untuk kekal sihat dan menjalani kehidupan yang sihat.”

Jennie Garth

Michael Loccisano

Latihan Garth setiap hari, joging, memukul gim, atau pergi mendaki dengan anjingnya. Tetapi, hanya kerana dia komited untuk hidup sihat tidak bererti dia kebal terhadap kepuasan sesekali. Katakan apa yang anda akan tentang coklat putih, tetapi ia adalah salah satu kegemaran Garth. Dia akan menggigit atau dua ketika dia membakar dengan anak-anak perempuannya (yang, secara teknis, tidak melanggar peraturannya, memandangkan ia datang dalam bungkus). Manis Instagrammed bintang seperti muffin paleo ceri dan madu pisang mentega cangkir, berkecimpung dalam penaik tanpa gula.

“Obsesi terbaharu saya … baking tanpa gula,” dia memaparkan gambar cupcake.

Jika dia mencari jalan untuk membuat cupcake rendah kalori dan sebagai protein yang dibungkus sebagai salad ayam panggang, dia lebih baik berhenti di dapur Delish, ASAP.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish pada Instagram.