Jessie James Decker Baru Mengumumkan Buku Pertama

Antara karier nyanyiannya, rancangan TV dengan suami Eric Decker, dan garis fesyen dan minyak wangi, Jessie James Decker sedang dalam perjalanan untuk menjadi guru gaya hidup yang benar. Buku pertamanya, memukul rak pada Oktober ini, mungkin hanya menandatangani perjanjian itu.

Decker mengumumkan Hanya Jessie: Panduan saya untuk Cinta, Kehidupan, Keluarga, dan Makanan di Instagram minggu ini, menyiarkan video dari halaman belakangnya dengan anjing, bayi, dan suaminya di latar belakang. In Hanya Jessie, Decker mengambil pengalamannya sebagai seorang ibu, isteri, dan penghibur (adakah anda melihatnya? Rakan-rakan-pesta ulang tahun bertema ?!) dan memberi nasihat mengenai kehidupan, fesyen, kecantikan, dan kehamilan. Dia juga bercampur dengan cerita tentang kehidupannya – termasuk bagaimana dia bertemu dengan Eric! – dan banyak resipi mesra keluarga.

Lihat siaran ini di Instagram

Pergi pra-memerintahkan buku gaya hidup saya “Just Jessie” sekarang !!! Pautan dalam bio !! Dilancarkan pada bulan Oktober. Banyak foto eksklusif, nasihat Cinta, tip kecantikan dan resipi yang lazat !!! Ya, saya akan melakukan lawatan buku. (cuba mencuba video ini dan seperti yang anda lihat di antara angin, Eric dan anak-anak Itu semua saya boleh mendapatkan ��♀️) (resep cookie choc akan berada di dalamnya)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) pada

PRE-ORDER NOW $ 20, amazon.com

Resipi kek cip chocolate nya pasti disertakan, dan jika kita perlu meneka, kita akan mengatakan terdapat beberapa kegemaran selatan bercampur juga. Decker mencetuskan penggoda untuk buku itu pada bulan Februari, memintanya pengikut Instagram apa resipi yang perlu disertakan dalam projek yang akan datang, dan akarnya Louisiana terbukti dalam maklum balas – gumbo, cabai, pasta Cajun, dan mac dan keju semuanya sering muncul.

Lihat siaran ini di Instagram

Komen di bawah mengenai resipi yang anda mesti ada dari saya dalam projek yang akan datang saya akan mengumumkan tidak lama lagi!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) pada

Di dalam buku ini, anda juga akan menemui banyak foto keluarga, termasuk koleksi yang diambil oleh ibu Decker. Tome boleh didapati untuk pra-order sekarang. Hanya satu hari selepas pelancaran, ia telah menegaskan tuntutannya sebagai # 1 Penjual Terbaik Amazon dalam kategori memasak.

Ikut Delish pada Instagram.