Joy Behar Dihospital Selepas Kesakitan Daripada ‘Tangan Alpukat’

Seorang avokado mendarat Joy Behar di hospital – kerana dia menikam dirinya cuba membukanya. Pada episod Selasa The View, Kohost menjelaskan bahawa dia tidak hadir dari persembahan itu kerana dia pulih daripada kecederaannya.

“Sabtu malam, dalam perjalanan ke acara di [a] berundur, saya menikam saya di tangan dengan pisau. Saya cuba untuk memakan sesuatu dengan sungguh-sungguh, jadi saya cuba membuka alpukat, “katanya. “Dan saya menempelkan pisau ke dalam lubang untuk mengeluarkannya, dan saya menikam diri saya.” Dia tiba di hospital semalaman untuk memerangi jangkitan, tetapi kini sedang berbuat baik.

Behar bercakap mengenai kecederaan itu kerana dia tahu ia biasa – begitu biasa bahawa ia mempunyai nama samaran, “tangan alpukat.” Tahun lepas, Persatuan Pakar Perubatan Plastik, Rekonstruktur dan Estetik British juga menghantar amaran orang awam mengenai bahaya penggunaan pisau untuk memotong alpukat.

“Baiklah, saya tidak pernah mengalami kesakitan,” kata Behar. “Dan doktor berkata, ‘Oh, kami mendapat ini sepanjang masa.’ [Ia berlaku dengan] bagel juga. Jadi bila-bila masa anda memegang item itu dan anda cuba memotongnya, anda boleh mendapatkannya. ”

Dia bukan selebriti pertama yang dimasukkan ke hospital dengan “tangan alpukat.” Meryl Streep memotong tangannya kembali pada tahun 2012 berkat alpukat.

Meryl Streep, while recovering from

Meryl Streep, sambil pulih daripada “tangan alpukat.”
Getty Images

Dan bekas Bachelorette Andi Dorfman telah menjalani pembedahan hanya seminggu yang lalu selepas kemalangan dapur serupa.

Lihat siaran ini di Instagram

Pembedahan yang berjaya! Tendon dan saraf telah disatukan kembali. Terima kasih atas semua mesej manis. Jika hanya alpukat yang begitu baik. Tetapi seriuslah yang terbaik! �� ���� #avocado #hand

Satu jawatan yang dikongsi oleh Andi Dorfman (@andi_dorfman) pada

Bagi Behar, dia telah belajar satu pelajaran penting dari kecederaannya: dia akan menggunakan sudu pada masa akan datang, jika ada masa depan. “Saya fikir saya akan meninggalkan dicing ke Rachael Ray, dan saya hanya akan membeli guacamole siap pakai,” katanya bercanda.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...