Kajian ini mengenai berapa banyak kalori yang anda makan semasa mabuk adalah sangat menakutkan

Sesiapa yang mengalami malam minum berat tahu makanan cepat saji benar-benar lebih baik apabila anda mabuk. Terdapat sebab mengapa Waffle House, IHOP, dan Taco Bell dibuka lewat, dan sebahagian daripadanya adalah untuk menampung orang ramai lewat malam yang memerlukan sedikit lemak dalam perut mereka. Ia tidak akan mengejutkan bahawa makanan keempat yang mengagumkan ini menambah kalori utama ke hari anda, tetapi bilangan yang tepat mungkin akan membuat anda menimbang semula bahawa minuman ketiga di bar.

Rehabs.com menjalankan kajian untuk melihat di mana orang paling banyak makan apabila mabuk, dan juga apa yang biasanya mereka pesan. Tempat-tempat teratas pasti mengesan: Taco Bell, McDonald’s, dan Waffle House memperoleh tempat teratas, dengan Denny’s, IHOP, dan Wendy mengikuti jejak mereka.

gambar

Diberkati oleh Rehabs.com

Walaupun status Taco Bell sebagai salah satu pilihan makanan cepat saji, orang tidak betul-betul membuat keputusan pesanan pintar selepas tengah malam. Secara purata, wanita menggunakan 715 kalori setiap pesanan makanan di Bell, dengan lelaki hampir leher dan leher pada 730. Perintah yang paling biasa untuk kedua-dua lelaki itu? Tacos. Perintah kedua paling popular wanita (dan hendaklah kita jujur, siapa yang mengarahkan taco tunggal pada waktu malam?) Adalah quesadillas, dan lelaki adalah burrito.

gambar

Diberkati oleh Rehabs.com

Di McDonald’s, burger dan McChicken adalah pesanan paling popular di seluruh papan, dengan wafel dan kentang goreng topping senarai di Waffle House. Di mana sahaja anda memilih untuk mendapatkan snek malam anda, hasilnya tidak begitu baik: Kajian yang meneliti 5,900 orang, mendapati bahawa secara purata, lelaki menggunakan 790 kalori dan 759 kalori wanita selepas malam minum berat.

Memandangkan kebanyakan orang makan antara 1,600 hingga 3,000 kalori setiap hari, itu adalah sekurang-kurangnya kalori kalori untuk tumpukan pada larut malam, terutama kerana ia tidak termasuk kalori dari alkohol yang anda minum di tempat pertama. YIPES. Sekiranya anda mencari sesuatu yang sihat untuk disimpan di dalam beg anda untuk malam berikutnya, kami mencadangkan untuk mencuba salah satu daripada ini.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...