Kami Takut Dengan Mug Awesome ‘Harry Potter’ ini

Tidak ada masa untuk tahun ini seperti Krismas untuk pencinta Harry Potter. Pasti, Halloween dan butterbeer hebat, tetapi tidak ada yang sebanding dengan pesta bercuti di Dewan Besar yang sebenarnya. Dan membeli-belah untuk peminat adalah orang yang mudah, kerana terdapat banyak hadiah sejuk yang pasti akan memuaskan hati sesiapa sahaja. Tetapi satu perkara khususnya adalah memandu orang liar: The Mischief Managed transforming coke.

Pada pandangan pertama, cawan ini mungkin kelihatan seperti pujian ringkas kepada Peta Marauder yang ikonik, tetapi ia sebenarnya agak ajaib. Isikannya dengan perpipaan kopi panas, dan hanya sekadar mengubahnya sepenuhnya. Tonton ia berubah dari cawan hitam yang mengandungi petikan itu, “Saya dengan sumpah bersumpah bahawa saya tidak berbuat apa-apa,” kepada cawan putih yang dilukis dengan, “Mischief berjaya.” Um, kita perlu segera.

Tetapi melainkan jika anda mempunyai keupayaan ajaib yang sebenar, tidak mungkin anda dapat menangkap salah satu daripada ini sebelum Krismas. Selepas video virus mendedahkan helah mug itu, ia dijual sepenuhnya di setiap laman web. Malah Amazon! Apa yang pada asalnya kurang $ 25.00 sekarang sedang dihiriskan untuk $ 100 pada Ebay. Dan sementara itu tidak dapat dinafikan hebat, kita tidak tahu sama ada ia cukup bernilai dengan harga yang tinggi. Mungkin terbaik untuk menunggu reock dan menaikkan kawan-kawan anda dengan hadiah lain-hadiah bertema pizza, mungkin?

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...