Kebenaran Crazy Tentang Menjadi Chef Pribadi P. Diddy

Kebanyakan orang tahu P. Diddy dengan beberapa nama – Diddy, Puff Daddy, Puffy, Sean Combs – tetapi kepada Chef Chris Nirschel, dia Encik C. Selama kira-kira 8 bulan, dia bekerja sebagai chef swasta rap mogul, menjaga sarapan bintang, makan tengahari, dan makan malam bintang, dan mana-mana tetamu yang berlaku untuk menjatuhkan, sama ada jiran atau Mary J. Blige.

Secara semulajadi, orang kedua belajar ini, mereka mempunyai satu soalan berbilang mata, bersebelahan dengan penggemar: Jadi, apa yang dia suka? Diikuti dengan: Apa yang dia makan?!

Nirschel memecahkannya – dalam sebabnya, kerana walaupun dia adalah Ketua Pegawai Eksekutif NY Catering Services, dia tidak memasak dan menceritakan semua – bermula dengan soalan-soalan yang paling membakar.

Chris Nirschel

NBC

Dia Memiliki Senarai Enam-Halaman Dan Tidak Dibuat.

Diddy tahu apa yang dia suka – dan apa yang dia tidak. Apabila Nirschel disewa, dia diberi senarai segala-galanya untuk mengetahui tentang diet rapper, dari apa yang hendak menyimpan peti sejuk dan pantry dengan (Rasa ajaib adalah satu kemestian!) Untuk apa yang harus dielakkan (tiada makanan pedas, terima kasih).

“Ia adalah senarai yang sangat serius,” ketawa Nirschel, yang dimasak untuk semua orang dari Aretha Franklin ke Hilary dan Bill Clinton. “Dia menarik.”

Jangan Mess dengan Applesauce Manusia.

Apabila Nirschel bermula dahulu, dia mendengar Diddy suka epal, jadi dia membuat beberapa dari awal. Langkah salah. “Dia menyukai Mott,” kata Nirschel. “Dia sangat khusus mengenainya.”

Sejak itu, dia memastikan menyimpan dapur dengan beberapa orang, hanya sekiranya bintang itu mempunyai keinginan. Memandangkan seberapa sering Combs mempunyai orang, Nirschel biasanya membuat beberapa kedai runcit berjalan sehari, yang dikatakannya agak normal apabila anda tukang masak peribadi. “Saya boleh pergi ke Fairway dan hanya menyembelihnya,” katanya.

epal

Proses Pengambilan Sangat Sengit.

Ini bukanlah satu-temu-ke-satu-aplikasi-aplikasi-dalam talian, situasi meremehkan-melalui-satu-wawancara. Jika anda memohon untuk menjadi tukang masak kepada seorang selebriti, mari kita dapatkan satu perkara yang lurus: Pekerjaan itu mungkin tidak dipaparkan dalam talian. Mempunyai “dalam” membantu, dan dalam kes Nirschel, pengurusnya mendapat perbualan bermula. Dari sana, terdapat kira-kira lima atau enam pusingan belakang-dan-keluar, dari wawancara ke pemeriksaan latar belakang ke percubaan, di mana kemahirannya dimasukkan ke dalam ujian.

“Ia pada dasarnya adalah satu hari dalam kehidupan menjadi seorang chef, di mana anda membuat sarapan, makan tengahari, dan makan malam,” Nirschel menyifatkan ujian dijalankan.

Diddy menyukai apa yang dia makan, dan koki menjadi lelaki yang pergi ke sana selama beberapa bulan lagi.

Jadualnya Menjadi Jadual Diddy.

Seperti yang anda harapkan, menjadi seorang chef swasta untuk sesiapa sahaja perlu disediakan untuk sarapan pagi, makan tengah hari, dan makan malam – bila-bila masa mereka mahukannya. Nirschel kerap masuk ke rumah Diddy sekitar pukul 8:30 pagi, berkhidmat gandum baja dengan buah (atau apa pun bintang itu), tidak lama selepas rapper bangun, biasanya sekitar 10 atau 10:30. Dia sering tinggal di rumah sehingga jam 10 pagi.

“Ia seperti penggambaran rancangan TV,” kata Nirschel, yang muncul Dicabut dan Bintang Rangkaian Makanan. “Ada banyak tergesa-gesa dan menunggu, kerana kebanyakan orang tidak mengikuti satu set waktu untuk makan setiap hari.”

Lihat siaran ini di Instagram

Kami membuat sejarah! Mari kita terus mendorong kehebatan!

Satu jawatan yang dikongsi oleh SEAN JOHN (@anjohn) pada

Dia Tidak About Store-Dibeli OJ.

Diddy bukan mengenai jus dari tumpuan, dan dia mengambil segar ke peringkat seterusnya. Setiap pagi, Nirschel akan membuat sejenis jus buah dari awal, sama ada oren atau semangka. “Saya suka memberi pilihan kepadanya, walaupun dia tidak meminumnya pada hari itu,” katanya.

Diddy’s To Eating Clean.

Apabila anda memikirkan rapper, anda mungkin segera memaparkan parti-parti yang terkenal dengan melemparkannya, atau Codroc vodka, tetapi pada tahap sehari, dia fokus pada kesihatannya. Diddy kerap bekerja dengan pelatih, dan akan meminta Nirschel untuk membuat makanan yang sihat dan bersih apabila mungkin. Kadang dia memberitahu chef apa yang dia mahu makan; Pada masa lain, Nirschel akan membuat sesuatu, berdasarkan senarai suka dan tidak suka Diddy.

Sean Combs and Mary J Blige

Kevin Mazur

“Sekali, saya menjadikan dia risotto, dan dia memberitahu saya bahawa ia telah merasai terlalu baik, dan berkata, ‘menjadikannya lebih sihat,'” katanya ketawa. “Ia adalah hidangan yang dibuat dengan banyak cinta, jadi anda tidak boleh membuatnya lebih sihat.”

Nirschel berpeluh bawang merah, menambah wain putih dan mentega, sebelum memasak nasi arborio selama 30 hingga 40 minit, kemudian selesai hidangan dengan banyak keju, sama ada mascarpone, pecorino, manchego, atau beberapa kombinasi dari tiga.

Kadang-kadang, The Chef Reaps Rewards of the Job yang tidak dijangka.

Suatu malam, Nirschel pergi keluar, membuat makan malam lima hingga enam jam. “Saya terkejut, dia datang ke dapur dan berkata, ‘baiklah, kami pergi ke Nobu,'” katanya. Koki tidak membiarkan makanan itu sia-sia – dia membawanya ke rumah dan makan seperti seorang raja (AKA lelaki terkaya dalam hip hop) malam itu.

Ikut Delish pada Instagram.