Kelab Sam Memiliki Pemburu Rahsia Rahsia Yang Memimpin Kepada Perkara Bebas

Apabila Kelab Sam jatuh produk baru, kami memberi perhatian. Ia seperti rambut palsu yang besar di sana tahu apa yang kita mahu makan – anggur gula-gula kapas dan kek keju 72 auns – dan minum: wain yang baik pada harga yang murah. Keahlian ke kedai runcit besar kelihatan seperti jenis komitmen yang anda hanya layak apabila anda telah muncul dua anak dan memiliki rumah, walaupun. Tetapi Sam’s Club hanya menghancurkan sistem kepercayaan kami dengan mengumumkan memburu harta karun untuk anggota barunya yang membawa kepada barangan percuma. Lihat? Mereka tahu apa yang kita mahu.

kedai runcit shopping discount store

Apabila anda mendaftar untuk kad di mana-mana kedai Kelab Sam, anda mempunyai sebulan untuk menyertai New Hunt Treasure Digital baru kedai. Secara dalam talian, anda akan ditanya satu siri soalan yang sangat mudah (Mencari item organik Warna apa tanda?) Dan sebagai balasan untuk jawapan yang betul, anda akan mendapat beberapa hadiah yang mengagumkan, seperti pizza percuma atau kek cawan.

gambar

Ia adalah sebahagian daripada cara menyelam Sam’s untuk mengarahkan perhatian anda ke semua bahagian dan manfaat yang ditawarkan oleh kedai mereka – tetapi kami tidak keberatan aksi yang jelas. Anda membaca talian pizza percuma, betul?!

VIDEO YANG TERKAIT:

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...