Kelahiran tidak akan dilahirkan akan disambut dengan Milkshake Baru Disney

Sebagai Alice di Wonderland mengajar kita, penting untuk meraikan hari-hari tidak lahir. Jika anda tidak pernah melihat filem itu (pertama, siapa adalah anda?), suatu hari jadinya hampir sama dengan apa yang kedengarannya-mana-mana hari selain hari jadi yang sebenarnya. Menurut Blog Makanan Disney, ada milkshake baru di Magic Kingdom yang akan membuat meraikan apa-apa yang tidak manis super manis.

Blog melaporkan bahawa The Plaza Restaurant di Magic Kingdom kini menjual Milkshake Un-Ulang Tahun, dan ia kelihatan benar-benar dekaden dan over-the-top-hanya seperti yang kita suka merawat Disney kami.

Lihat siaran ini di Instagram

Goncang hari baru yang mengagumkan di Magic Kingdom! Butiran dalam cerita kami! ��: @disneyparksblog

Satu jawatan yang dikongsi oleh Disney Food Blog (@disneyfoodblog) pada

Lihatlah perkara itu! Apa alasan yang sempurna untuk meraikan hari jadi anda. Milkshake itu mempunyai “banyak taburan” dan krim disebat. Ia mendahului dengan dua kek hari jadi kek cupcakes, menurut Disney Food Blog, dan dihidangkan di kaca sundae yang diselaraskan tabir.

Kami menjangkau ke Disney untuk maklumat lanjut tentang merawat manis yang baru, dan akan mengemas kini pos ini apabila kami mendengarnya. Sejak Mickey Mouse bertukar 90 tahun ini, walaupun, kita harus SEMUA merayakan dengan salah satu daripada shake ini, betul??