Keperluan Parti Anda Ini Cool Air Air Champagne

gambar

Majalah yang lain

Jam gembira adalah jam paling bahagia. Pada akhir hari kerja yang panjang, semua yang anda dan rakan anda perlukan adalah chai kotor berduri atau penerbangan margaritas mini. Tetapi apabila ia benar-benar mencipta koktel, ia merasakan lebih banyak kerja daripada yang anda mahukan-memerlukan banyak bahan, terlalu banyak masa, dan hasil subpar. Plus, apa lagi pejabat yang ditinggalkan? Squat! Nasib baik, mungkin ada penyelesaian yang ideal untuk situasi sedemikian.

Itulah tempat penyejuk air sampah Moët & Chandon masuk. Dihadapkan oleh orang-orang yang baik di AnOther Mag, ini meningkatkan versi tempat kerja sekolah lama adalah cara terbaik untuk melakukan jam gembira di pejabat. Tetapi ada penangkapan: Ini bukan realiti.

Sebagai malang seperti bunyi itu, ia membawa kita menggali. Kami tahu ada sesuatu yang serupa di suatu tempat, dan apa yang akhirnya kami temukan pada dasarnya adalah hadiah penghiburan terbaik yang pernah ada: Mesin layan diri penuh dengan botol bersaiz pribadi.

Bermula pada bulan Disember 2013, mesin penjual Moet & Chandon ini termasuk dalam paparan “Destinasi Krismas” di Selfridge’s di London. Walaupun ia tidak muncul semula pada tahun lepas, dan tidak ada perkataan tentang sama ada atau tidak ia akan membuat kemunculan semula musim cuti ini, ia semestinya memberi kita sesuatu untuk dimimpulkan. Atau mula memburu supaya kita boleh mendapatkannya untuk pejabat. Walau bagaimanapun, buat masa ini, kami akan terus berkhidmat dengan minuman kumpulan dalam buah-buahan tembikai.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...