Kerajaan Magic Kini Menjual Alkohol Di Setiap Restoran Berdiri

Ketika dibuka pada tahun 1971, taman tema Magic Kingdom di Walt Disney World mempunyai dasar yang melarang alkohol. Tetapi sekarang, Orang melaporkan bahawa setiap restoran duduk di taman tema kini menawarkan minuman keras.

Disney mengumumkan dalam catatan blog yang disiarkan Sabtu bahawa tetamu 21 dan lebih kini boleh memerintahkan alkohol di tiga restoran duduk di taman. Di The Plaza Restaurant, anda boleh memesan bir dan wain Amerika, termasuk sebuah IPA kerajinan serantau. Di The Crystal Palace, mereka akan menawarkan mimosas dengan sarapan pagi dan wain dengan bufet makan tengah hari dan makan malam. Dan di The Diamond Horseshoe, anda boleh memesan bir Amerika dan wain.

The Diamond Horseshoe now offers beer and wine.

Diamond Horseshoe kini menawarkan bir dan wain.
Walt Disney World

Enam tahun yang lalu, restoran Magic Kingdom pertama yang menawarkan alkohol adalah restoran Be Guest Guest, yang bertemakan Si Cantik dan Si Hodoh. Sekarang, dengan penambahan tiga restoran yang telah disebutkan sebelumnya, setiap restoran di taman menawarkan beberapa jenis minuman beralkohol, kerana restoran lain di taman itu sudah berkhidmat wain dan bir.

Contohnya, Jadual Royal Cinderella menawarkan mimosas, bellinis, dan sangrias untuk sarapan pagi, serta senarai wain yang banyak untuk makan tengahari dan makan malam. Tony’s Town Square di Main Street menawarkan bir dan wain Itali, sementara Liberty Tree Tavern mempunyai bir, sari, dan wain. Sekiranya anda mencari alkohol yang keras, anda tidak akan berjaya di seluruh taman.

Lihat siaran ini di Instagram

Clink! Makan tengah hari di Restoran Tony seperti Lady dan Tramp. #EvieandRorygotoDisneyWorld

Satu jawatan yang dikongsi oleh Judie Harer (@cleverharer) pada

Anda masih tidak boleh mendapatkan wain atau bir di restoran cepat saji Magic Kingdom, dan polisi tidak-minuman keras masih ada di Disneyland di California, walaupun anda boleh mendapatkan minuman di California Adventure. Dan tentu saja, tujuan Disney yang paling terkenal adalah Epcot, di mana anda boleh mendapatkan minuman istimewa di setiap negara di World Showcase. Minum di seluruh dunia, sesiapa sahaja?

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...