KFC Menjual $ 5 Kolonel Sanders Kostum Untuk Halloween

Jika berpakaian sebagai penjual ayam ikonik di Halloween telah menjadi matlamat anda, maka anda mungkin beruntung tahun ini. KFC baru saja merilis kostum Kolonel Sanders Halloween, dan juga trick-or-treats yang menyerupai baldi ayam tandatangan jenama.

Lihat siaran ini di Instagram

Sesuatu yang renyah dengan cara ini. (Pautan di Bio)

Jawatan yang dikongsi oleh KFC – Kentucky Fried Chicken (@kfc) pada

LENGKAP LIHAT: Satin hitam satin Barat, $ 13; Amazon

The ensemble yang sangat mudah terdiri daripada satu-saiz-sesuai-semua bib hitam dan putih di samping topeng ikat-on yang termasuk rambut Kolonel putih, misai, goatee, dan cermin mata. Menurut Makanan & Wain, trik atau merawat baldi datang dengan lima reka bentuk dicetak pada mereka: Kolonel Sanders berpakaian sebagai mumia, vampir, kucing, werewolf, dan robot.

gambar

KFC

Kostum Halloween, tentu saja, bukan satu-satunya pakaian yang diilhamkan oleh Kolonel yang boleh dibeli di laman web. Para pelanggan dapat meraikan cinta mereka ke restoran ayam dengan kaus kaki pergelangan kaki, pin enamel KFC, kaos Kolonel Sanders dan banyak lagi. Anda boleh melihat koleksi penuh KFC Ltd di sini, di mana anda boleh membeli kostum Kolonel Sanders Halloween untuk hanya $ 5.

VIDEO YANG TERKAIT:

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...