Kilang Cheesecake Melancarkan Rasa Funfetti, Jadi Sudah Masa Untuk Merayakan

Hanya ada 24 hari lagi sehingga Hari Kejuaraan Nasional a.k.a. salah satu cuti paling penting tahun ini. Bukannya kita menghitung atau apa-apa.

Untuk mempersiapkan kita untuk apa yang harus dipertimbangkan sebagai cuti federal, Kilang Cheesecake telah memberi kita satu puncak menyelinap pada apa yang telah disimpan untuk kita pada 30 Julai. Pada asasnya, ia adalah kek hari jadi Funfetti kekalahan yang benar-benar ditipu.

gambar

Kilang Cheesecake

Ia telah bernama “Cheesecake Perayaan” kerana ia kelihatan seperti parti freakin. Hidangan pencuci mulut yang baru sangat berlapis, memaparkan kek keju asli syarikat, kek vanila, coklat, vanila, dan strawberi mousse, dan keju krim dengan taburan confetti ke atas semuanya.

Dan walaupun itu cukup untuk mendapatkan kekasih cheesecake yang teruja, seperti tradisi, Kilang Cheesecake akan menawarkan semua kek keju untuk separuh sehingga akhir 31 Julai di semua 193 lokasi di seluruh negara.

Untuk mempercepatkan kesepakatan itu, untuk setiap potongan yang dijual dari 30 Julai hingga Ogos, 25 sen akan disumbangkan kepada Feeding America, sebuah organisasi yang ditujukan untuk mengakhiri kelaparan di Amerika Syarikat. Sejak permulaan perkongsian ini, The Cheesecake Factory telah menyumbangkan lebih daripada $ 4.2 juta.

Jadi bukan sahaja kek itu sangat fotogenik, ia juga merupakan dermawan. Tidak ada yang lebih baik daripada itu.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun Delish aplikasi hari ini.

Loading...