Kilang Wain Utara Carolina ini mempunyai Bilik Hotel Treehouse yang Sendiri

Kebanyakan masa, apabila anda melihat sebuah hotel yang indah di Instagram, ia berada di beberapa lokasi yang jauh dan kosnya sama seperti sewa sebulan untuk tinggal. Oleh itu, kita memahami jika pada pandangan pertama, ladang anggur ini memaparkan tiga pokok pokok magis nampaknya terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Untungnya, ia ada di sini di A.S. – dan kos kurang dari yang anda fikirkan.

Lihat siaran ini di Instagram

Malam tarikh berganda (dan kali pertama bayi) di rumah pokok!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mary DiChiara (@maryedichiara) pada

Kediaman kabin yang selesa boleh didapati di Monroe, North Carolina, dan anda boleh tinggal di satu untuk harga yang sama seperti malam di Marriott. Terdapat dua kabin semalaman di Treehouse Vineyards untuk dipilih: Papa’s Dream Treehouse dan Horsefeathers Hideaway.

Kedua-duanya mempunyai haba, penghawa dingin, air panas, dan dapur atau dapur kecil. Dream Treehouse mempunyai katil bersaiz queen dan sofa tempat duduk cinta, tidur dua hingga tiga tetamu, sementara Hideaway boleh memuatkan sehingga lapan tetamu. Harga bermula pada $ 125 per malam untuk Dream Treehouse, dan $ 250 per malam untuk Hideaway.

Lihat siaran ini di Instagram

Selamat pagi dari ladang anggur Treehouse! Terima kasih kepada pasangan Papa’s Dream kami untuk gambar indah matahari terbit pagi ini! Ceria ke hari yang hebat!

Satu jawatan yang dikongsi oleh TreehouseVineyards (@treehousevineyards) pada

Terdapat juga Tarikh Nite Treehouse, yang boleh disewa untuk tempoh masa yang lebih pendek (kos $ 25 sejam). Ada ruang untuk enam orang dewasa untuk duduk dan hang out, menghirup wain dari kebun anggur atau mendengar muzik langsung pada waktu malam.

Perlu diingat bahawa anda tidak boleh membawa alkohol di luar ke kebun anggur, jadi bersiaplah untuk membeli beberapa botol. Kebun anggur menjadikan Cabernet Sauvignon, Merlot, campuran putih kering, dan wain Muscadine asli, dan menjual makanan ringan dan keju, termasuk keju pimento gourmet. Hanya di North Carolina!

Lihat siaran ini di Instagram

Adakah anda tidak pernah mendengar wain lebih baik di salji ??? Percayalah, ini! Kami buka waktu perniagaan biasa hari ini! Tiba-tiba dan berguling bersama kami di salji! Ianya cantik! #nofilterneeded #treehousevineyards #wineinthesnow

Satu jawatan yang dikongsi oleh TreehouseVineyards (@treehousevineyards) pada

Lihat siaran ini di Instagram

Pemandangan kebun anggur pagi kelmarin di @treehousevineyards. Aroma dari anggur Noble dan Carlos sangat mengagumkan. ���� #NCWine #NCWineMonth

Satu jawatan yang dikongsi oleh Wine Carolinas (@winecarolinas) pada

Ketiga rumah pokok ini terletak di properti Treehouse Vineyards, jadi anda boleh melakukan lawatan ke kilang wain atau menempah merasa wain sepanjang penginapan anda. Tasting diadakan setiap hari dan termasuk penerbangan wain kering dan manis. Kebun anggur ini juga menjadi tuan rumah muzik dan aktiviti, seperti acara trivia dan komedi pada malam hari.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.