Kostum Pasangan Oreo Ini Sempurna Untuk Halloween

Setakat pasangan pakaian pergi, pasangan kuasa Hollywood, watak-watak filem, dan punny play-on-words adalah pilihan yang popular. Tetapi bagi mereka yang menginginkan sesuatu yang mudah bahawa semua orang akan tahu dan suka, kostum pasangan Oreo ini mungkin pilihan terbaik pada tahun ini.

Lihat siaran ini di Instagram

Nah saya tahu apa yang saya sedang tahun ini! ������ Oreo Halloween Costumes! Boleh didapati sebagai pasangan atau kostum individu. Found on: Amazon, Target.com #thejunkfoodaisle

Satu jawatan yang dikongsi oleh TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) pada

Blogger makanan @TheJunkFoodAisle mencatatkan permata ini di Instagram, dan ia jelas menangkap mata kita. Anda boleh membelinya di Amazon atau Target untuk kos yang cukup baik. Ia dijual sekarang pada Target untuk $ 43, dan Amazon mempunyai kostum untuk $ 47. Sekitar dua puluh dolar seseorang, itu tidak terlalu buruk, terutamanya apabila ia ditakdirkan untuk menjadi orang ramai.

BELI IT SEKARANG: Kostum Oreo Pasangan, $ 47; Amazon

Kostum Oreo yang double-stuffed mempunyai setengah kue untuk setiap pasangan, walaupun hanya satu yang mengisi krim. Anda boleh melawan siapa yang akan menjadi sebelah mana kemudian.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak idea pakaian, lihatlah kostum pasangan ini, atau pergi solo dalam makanan yang berkaitan dengan makanan. Dan jangan fikir kita lupa tentang anjing – mereka patut berpakaian seperti makanan kegemaran mereka juga.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.