Labu Spice Cheerios Adakah Tentang Untuk Spice Up Your Mornings

UPDATE: 2 Ogos 2017 jam 2:14 petang.

Rasa jatuh cinta kegemaran semua orang sudah menyambar untuk mencuri bersinar musim panas. Selepas beberapa pembeli bermata tajam melihat satu siri produk rempah-rempah (karam, krim kopi, kue) di pasaraya mereka, kami mendapat kata rasmi dari Cheerios bahawa rasa yang diilhamkan oleh PSL yang tercinta akan membuat kemunculan semula bulan ini.

Betul, anda boleh mula memasak rak untuk bijirin musim gugur – yang dibuat dengan bijirin penuh, puree labu sebenar, kayu manis, cengkih, dan buah pala – dan anda mungkin akan berjaya, sebagai wakil untuk jenama telah memberitahu kami bahawa kotak akan tersedia mulai bulan ini untuk masa yang terhad.

Tebak sudah tiba masanya untuk mula menggali baju sejuk bersama anda.

Lihat siaran ini di Instagram

Mereka adalah baaackkk ������Harga khabar benar – >> PSPICE cheerios kembali dalam tindakan untuk jatuh 2017! (Mereka berada di kedai runcit saya minggu lepas!) ������ To Untuk meraikan kembali pulangan yang tepat pada masanya, saya membuat bar bijirin kacang rempah kacang ini! ���������� Dan mereka pergi seperti ini ���� Mix 1 + 1/2 c. Hidangan rempah labu w / 1/2 cawan serpih kelapa tanpa gula, 1/2 c. Oat lama, 1/4 c. Pepitas, 1 sudu besar. Biji benih, & 1 sudu besar. Biji Chia. Mengetepikan. Haba 1/2 c. @marthbalance kelapa kacang kelapa w / 1/2 c. madu sehingga digabungkan. Keluarkan dari panas dan kacau dalam 1 sudu besar. Rempah labu labu, 1 sudu kecil. Vanilla, & 1/4 sudu kecil. Garam. Kacau ke dalam campuran kering dan tuangkan ke dalam kuali baking persegi. Membekukan selama 30 minit dan kemudian rempah labu parti itu UP! ��址����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Maggie Michalczyk, RDN (@onceuponapumpkin) pada

POST ORIGINAL: 20 April 2016 pada 12:22 p.m.

Jaga diri kamu, fanatik PSL! Jika anda telah mencari iringan yang sempurna untuk rempah-rempah labu-labu K-cangkuk yang lama ditunggu-tunggu, anda akan mencipta ciptaan terbaru Jeneral Mills: Labu Spice Cheerios. Campuran ajaib rempah-rempah yang hangat, musim luruh tidak lama lagi akan mengagumkan biji-bijian O yang kami sukai sebagai anak-anak, dan mereka akan meniup pelbagai Nut Madu dari air … er, susu.

Labu Spice Cheerios

General Mills Inc.

General Mills memperkenalkan Cheerios dan Cheerios Protein bebas gluten pada tahun lepas, tetapi rasa edisi terhad adalah jarang. Jenama berharap rasa uber-popular akan membantu meningkatkan jualan selepas kemerosotan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. (Yep, bijirin adalah makanan lain yang tidak diperhati oleh milenium.) Cheerios tidak betul-betul di dalam senarai kami bijirin gula terbaik yang pernah ada, tetapi kami menjangka bahawa rasa musim luruh akan manis dengan sedikit rempah-rempah. Cari Labu Spice Cheerios di rak sekitar Hari Buruh tahun ini-tepat pada masanya untuk cuaca sweater!

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...