Laman web ini mempunyai permainan minum untuk setiap tayangan dan filem

gambar

Giphy

Cinta permainan minum tetapi tidak mempunyai perdebatan politik untuk memulakan parti itu? Kami telah mendapat perlindungan anda. Pada masa akan datang anda dan rakan anda mengalami gatal-gatal untuk dihancurkan tetapi keinginan sifar untuk turun kepala sofa ke Drinkwiki.com, pilih rancangan TV kegemaran anda, dan biarkan permainan minum bermula!

Laman web ini menawarkan 339 jumlah permainan minum termasuk permainan yang dibuat untuk rancangan TV dan filem dan yang lain dicipta untuk bermain bersama dengan permainan sebenar seperti kad terhadap kemanusiaan (genius atau, genius?) Dan scrabble. Jika anda berpegang teguh kepada pesta minum TV yang ketat, anda boleh mencari permainan untuk semua persembahan terpanas dari Archer hingga Menjaga Up Dengan Kardashians.

Sebutkan beberapa Manhattan anda setiap kali Carrie memakai (baca: batu) lebih daripada tiga pakaian yang berbeza pada satu episod Seks dan Kota. Petua kembali wain setiap kali Gloria berkata “JAY” pada Keluarga Moden. Dan bersiaplah untuk membiarkan wiski mengalir setiap kali muzik dramatik dimainkan pada Hukum dan Perintah: SVU (peringatan SVU adalah untuk kebaikan).

Walaupun pilihan untuk keseronokan boozy yang berasaskan TV benar-benar bervariasi, masih terdapat beberapa pemukul berat utama yang hilang (* batuk * Sarjana Muda). Tetapi jangan takut, jika anda datang dengan permainan jenius untuk menemani apa-apa yang belum dilindungi, anda boleh dengan mudah menambahnya ke laman web ini dan membantu orang lain melakukan menonton TV lebih meriah.

Ikuti Delish di Instagram.