Little Nero’s Pizza dari ‘Home Alone’ Available For Today Only

In Rumah Sendiri, Kevin McCallister menghidupkan impian zaman kanak-kanak melakukan apa sahaja yang dia mahu, setiap kali dia mahu-termasuk memesan pizza keju keseluruhan untuk dirinya sendiri. Untuk meraikan kejayaan ini dan ulang tahun ke-25 komedi klasik, UberEATS akan menyampaikan pizza keju dari kedai slice kegemaran Kevin, Pizza Little Nero. Tetapi promosi yang benar-untuk-hidup akan berlaku hari ini sahaja, jadi anda lebih baik agar cepat.

Bermula pada pukul 11 ​​pagi, UberEATS akan membawa pizza keju hijau Little Nero (kerana itu semua Kevin akan makan) kepada pelanggan di New York, Los Angeles, San Francisco, dan Chicago. Untuk keaslian, khidmat penghantaran makanan akan menyamar sebagai perjanjian nyata, dengan pemandu menyumbangkan topi dan kereta Little Nero yang dilekatkan dengan logo yang diilhami oleh Rom.

gambar

Fox

Sudah tentu, pita cheesecake saiz 8 inci ($ 10) akan tiba di kotak Pizza Little Nero yang sesuai tetapi mereka akan dilemparkan di kedai-kedai pai tempatan di setiap bandar: Numero 28 Pizzeria di New York, The Doughroom di Los Angeles , Pizza Big G di Chicago, dan Patxi’s Pizza di San Francisco.

gambar

Fox

Kita semua untuk menjaga pengalaman yang hampir dengan filem mungkin, tetapi kami tidak menasihati anda memberitahu pemandu penghantaran anda untuk “biarkannya di ambang pintu dan dapatkan neraka di sini.” Batuk tip tip $ 11.80-dan, jika anda mesti, katakan “menyimpan perubahan itu, ya kotor haiwan.”

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...