Masa Negara Berjanji Untuk Bayar Lemonade Kids Dines Musim Panas Ini

Berjalan berdiri lemonade adalah hak laluan untuk banyak kanak-kanak. Sama ada untuk mengumpul wang untuk kebajikan atau hanya untuk beberapa wang tambahan, berdiri limau adalah cara anak untuk mendapatkan pengalaman perniagaan sambil bersenang-senang dan menawarkan merawat sejuk pada musim panas panas.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa insiden baru-baru ini kanak-kanak yang mengalami kesesakan untuk menjalankan berdiri limau. Mengikut Miami Herald, pendirian kanak-kanak ditutup pada bulan Mei kerana mereka tidak mempunyai permit, yang akan membebankan keluarga $ 25 untuk permohonan itu dan $ 100 untuk bayaran satu hari. Malah anak-anak selebriti tidak kebal, kerana anak lelaki Jerry dan Jessica Seinfeld yang berusia 12 tahun mendapati pada tahun 2015 apabila pendiriannya ditutup kerana kod desa yang melarang “menjajakan” Orang dilaporkan.

Tetapi satu syarikat menjanjikan bahawa musim panas ini akan berbeza. Negara Masa, sebuah jenama yang membuat campuran minuman limau serbuk, memperkenalkan Legal-Ade, satu bahagian syarikat mereka yang akan mempertahankan hak kanak-kanak untuk berdiri lemonade dan juga akan membantu meluruskan permit dan denda yang berkaitan dengan lemonade.

Mana-mana kanak-kanak yang didenda kerana menjalankan pendirian limau tanpa permit boleh memohon ibu bapanya untuk pembayaran balik. Untuk memohon, ibu bapa atau penjaganya hanya perlu memuat naik gambar izin atau denda kanak-kanak itu, bersama-sama dengan penerangan tentang apa yang bermaksud tempat limau untuk anak anda. Penyerahan akan ditinjau oleh pasukan Legal-Ade dan jika ia memenuhi syarat mereka, anda akan menerima jumlah yang tepat untuk menampung permit atau denda, sehingga $ 300.00.

Lawati countrytimelegalade.com untuk butiran lengkap.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...