Matt Damon’s Super Bowl Commercial Komersial Adakah Untuk Punca Baik

Stella Artois menyiarkan iklan Super Bowl yang pertama sejak tahun 2011, dan semuanya adalah untuk tujuan yang baik. Syarikat bir itu bekerjasama dengan amal Matt Damon, water.org, yang membantu mencari penyelesaian untuk membawa air bersih kepada orang di seluruh dunia. Ia adalah tahun keempat bagi perkongsian antara jenama bir dan amal.

Matt Damon in Stella Artois ad

Stella Artois

Iklan, yang dipanggil “Taps,” sesuai untuk Super Bowl, kerana semua orang bangun dan kepala ke dapur atau bilik mandi semasa rehat komersial. Perangkaan Matt Damon mempamerkan bagaimana paip air mungkin tidak istimewa kepada rakyat Amerika, tetapi akses kepada air bersih tidak diberikan di mana-mana di dunia.

Dari 15 Januari hingga 15 April, setiap kali anda membeli 12-pek bir Stella Artois atau cider, anda membantu water.org memberikan 12 bulan air bersih untuk satu orang di dunia yang sedang membangun. Jika anda membeli satu liter atau botol Stella di bar, yang akan membantu selama sebulan.

Dan jika anda membeli chalice edisi terhad (a.k.a kaca bir mewah), ia akan membantu menyediakan lima tahun air bersih untuk seseorang. Pada tahun ini, reka bentuk ciri chalices oleh Silvana Avila dari Mexico, Janine Shroff dari India, dan Monica Ramos dari Filipina.

Stella Artois limited edition chalices

Stella Artois

“Jika hanya satu peratus penonton menonton Super Bowl tahun ini membeli piala, kami dapat membantu menyediakan akses kepada air bersih sehingga satu juta orang yang memerlukan,” kata Damon dalam kenyataan akhbar. Jika anda ingin mendapatkannya, anda boleh pergi ke water.org/stellaartois untuk membeli chalice.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...