McDonald’s Adakah Untuk Melepaskan Burger Paling Beribu-ribu Tahun Pernah

Selera rasa ribuan tahun anda akan meletup. McDonald’s akan menawarkan burger yang dibuat dengan kale dan Sos Sriracha. The Signature Sriracha Burger ditetapkan untuk dibebaskan pada bulan ini, dan ia akan menggabungkan Sriracha dengan bawang renyah, iris tomat, dan campuran bayam dan kale.

Ayam Sriracha Burger

McDonald’s

Bukan sahaja ini bermakna Sriracha menjadi item menu makanan semi-permanen McDonald’s, tetapi ia juga kali pertama diperkenalkan sebagai ramuan dalam mana-mana burger mereka. Sehingga kini, menu nasional McDonald hanya termasuk kale dalam saladnya. Sekarang sesiapa sahaja boleh mendapatkan kedua-dua millennial add-ons untuk burger mereka.

Sandwic ini mungkin terdengar agak biasa, dan mungkin kerana McDonald’s menawarkan item menu yang sama untuk masa yang terhad tahun lepas yang dikenali sebagai sandwich sos Sriracha Mac. Tidak seperti penambahan menu McDonald’s yang akan datang, burger ini tidak termasuk kale, tetapi mungkin pratonton untuk sesuatu yang lebih baik. Jadi jika anda terlepas kemudian, anda boleh cuba sekarang. Anda juga boleh memilih protein anda sendiri, yang termasuk patty daging lembu seperempat pon, ayam bakar, atau ayam buttermilk renyah.

Jika itu tidak mencukupi untuk anda, anda juga boleh meletakkan Sriracha pada McNuggets anda dengan sos Sriracha Mac yang baru ditambah. Satu kombo sos Big Mac dan Sriracha lama yang baik, kini anda boleh memerintahkan sos Sriracha Mac untuk masa yang terhad bersama nugget anda atau kentang goreng, seperti sos chipotle mereka BBQ atau saus madu madu mereka. Ini mungkin bukan seluruh burger yang tersiram di Sriracha dan kale daun, tetapi mungkin sos adalah semua yang anda perlukan.

McDonald's Nuggets and Sriracha Sauce
McDonald’s

Sama ada cara, bersiap sedia untuk kombo dua trend ini untuk mengambil alih suapan Instagram anda. Ia begitu bergaya, ia adalah satu keajaiban ia tidak datang dengan sampingan quinoa.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...