McDonald’s Make The McGriddle Jadi Lebih Baik

Setiap sekarang dan kemudian rantai makanan segera mewujudkan item menu yang mengilhami kultus berikut. Seperti McRib yang sangat terkenal dengan Golden Arches dan Biskuit Ayam Pedas yang sangat disayangi di Chick-Fil-A. Mengambil hidangan yang dicintai di luar kotak itu cenderung untuk menjadi resipi untuk bencana, tetapi apabila mereka kembali ke sana sentiasa bersukacita.

Dan sekarang peminat McGriddle boleh mula meraikan. Sandwich sarapan pagi yang popular di McDonald’s kini boleh didapati dalam masa yang terhad, menurut Brand Eating. Pada dasarnya ia adalah versi yang dipegang oleh ayam kegemaran dan wafel yang digoreng di selatan. Sandwic ini mempunyai patah McChicken patty antara dua kek McGriddle. The Chicken McGriddle, bersama-sama dengan Biskut Ayam, akan dihidangkan sekarang hingga April di lokasi terpilih di Florida.

gambar

Walaupun sandwic itu baru kepada peminat McD di Sunshine State, ia sebenarnya telah diuji pertama di pusat Ohio tahun lepas. Rupa-rupanya jumlah yang manis dan masin adalah hit di kalangan pelanggan kerana McDonald memutuskan untuk memperluas kesediaan sepanjang seluruh Ohio. Belum ada kata-kata mengenai sama ada tawaran baru ini akan membuat debut kebangsaan, jadi teruskan perkembangan terkini seperti yang kita terima langsung dari syarikat makanan segera.

Semasa anda menunggu, cubalah bertukar patty ayam untuk bacon atau sosej dalam McGriddle standard anda-jika ia adalah sebahagian daripada menu sarapan pagi anda di rantau ini..

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...