McDonald’s Testing A Sandwich Chicken-and-Waffles

Dengan kembalinya sarapan sepanjang hari, McDonald’s telah naik tinggi dengan gelombang jualan yang meningkat, peningkatan populariti, dan item menu baru yang kreatif (walaupun kadang-kadang pelik). Yang terbaru di kalangan inovasinya adalah kegemaran Selatan goreng: ayam dan wafel.

Menurut Perniagaan Pertama Columbus, 11 lokasi rantaian makanan segera sedang menguji Ayam McGriddle, patty ayam goreng yang dicincang di antara dua roti pancake yang dipancarkan oleh maple. Tetapi jangan mengharapkan kilang korporat di seluruh negara tidak lama lagi. Buat masa sekarang, jenama itu sedang menggabungkan idea ini di Ohio sahaja, sekarang hingga 27 Mac.

gambar
McDonald’s

Sandwich manis dan manis adalah cita-cita Brian Mortellaro, yang memiliki lapan lokasi McDonald di kawasan Columbus, OH. “Ia adalah rasa ayam dan wafel,” katanya kepada akhbar itu. “Saya rasa itu sesuatu yang tidak ada di sini sekarang.”

Walaupun kita perlu tidak bersetuju dengan sentimen keunikannya. Mungkin seseorang melihat tender ayam cemerlang dan konsep kek panas yang kami datang semula pada bulan April, ketika kami pertama kali mendengar bahawa McDonald’s akan mula menawarkan sarapan sepanjang hari.

gambar
Delish / Michael Stillwell

Tetapi tidak kira asal-usulnya, kami ingin melihat apakah ciptaan ini membuat potongan untuk menu di seluruh negara. Dan nampaknya itu tidak semata-mata bergantung kepada jualan. Menurut Mortellaro, pengaruh terbesar akan menjadi tinjauan pengguna. Jika pelanggan mengatakan bahawa mereka suka rasa dan akan memesan satu lagi, produk itu boleh mendapatkan ujian yang lebih besar yang berjalan di sekitar Ohio Tengah tahun ini. Dari sana, ia lebih kepada ujian sebelum operasi kebangsaan dijalankan. Pada masa yang sama, kami rasa anda hanya perlu memesan sosis McGriddle dan mana-mana item ayam rangup pada menu (dan hanya menukar protein) untuk mendapatkan pengalaman ayam dan wafel anda sendiri di Mickey D’s.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...