Minuman Holiday Starbucks Baru Adalah Yang Pertama Daripada Jenisnya

Di tengah kontroversi yang berpunca dari pembebasan cawan merah yang diilhamkan oleh cuti tahunan mereka, Starbucks telah mengumumkan kedatangan minuman percutian terbaru dan, buat kali pertama, ia bukan kopi. Mari kita menyambut hangat Teavana Gingerbread Tea Latte!

gambar

Starbucks

Dicipta dengan kombinasi yang lazat dari teh Teavana Royal English Breakfast, rasa halia, dan rempah kayu manis, bayi ini dengan mudah akan pergi ke bahagian atas senarai minuman perayaan kegemaran anda. Kami begitu cintakan dengan idea untuk minum teh latte-serius, mengapa tidak ada yang memikirkannya sebelum ini? Ia mungkin mengalahkan minuman percutian baru tahun ini, Holiday Spice Flat White.

Walaupun pengumuman minuman lazat ini kelihatannya tepat pada masanya, memandangkan orang ramai di seluruh negara (walaupun Donald Trump) berasa marah berikutan pelepasan piala cuti tahun ini, hanya adil yang kami berikan kepada lelaki kecil ini peluang pertarungan. Minuman tidak mempunyai pilihan sama ada ia dituangkan ke dalam cawan merah ombre minimalis atau ke cawan merah bertema yang bercuti. Pergi ke sana dan cuba satu-mereka memukul kedai hari ini-anda berhutang kepada diri sendiri.

Ikuti Delish di Instagram.