New Dairy Queen’s Blizzard Is Loaded With Reese’s

Kita semua mempunyai pendapat yang berbeza mengenai Blizzard kegemaran kita. Sesetengah lebih suka Candy Cane Oreo Blizzard bertemakan bercuti, sementara yang lain pergi untuk M & Ms Peanut Butter Monster Cookie Blizzard. Secara peribadi, kegemaran saya ialah Brownie Batter Blizzard (yang kami juga memberikan tempat No 1 di ranking Blizzard kami). Tetapi apa pun fave anda, kami bertaruh bahawa semua orang akan mencintai tawaran terbaru DQ.

Rawatan baru bukan sekadar ais krim reese. Nampaknya Blizzard “Extreme”. Ini mungkin kerana ia termasuk kedua-dua Piala Butter Peanut Reese dan Piece Reese, Laporan Makan Jenama. Tetapi ia tidak berhenti di sana: DQ juga menambah kedua-dua coklat dan kacang topping mentega yang dicampur dengan hidangan lembut vanila.

gambar
Dairy Queen

Dan jika entah bagaimana itu tidak mencukupi dan anda mahukan lebih banyak cawan mentega kacang, mintalah Reese’s Extreme Brownie à la Mode. Tambahan terbaru ke menu DQ Bakes, hidangan pencuci mulut ini mempunyai coklat Triple Chocolate yang hangat di bahagian atas dengan Reese’s Butter Butter Peanut, Reese’s Pieces, dan topping mentega kacang krim. Ia juga dilengkapi dengan serbuk vanila yang lembut dengan fudge.

gambar

Dairy Queen

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...