New Snow White Le Creuset Pot Baru Akan Datang

Selepas melepaskan dua yang berbeza Si Cantik dan Si Hodoh-Telur Belanda yang terinspirasi pada awal tahun ini, Le Creuset dan Disney sedang bekerjasama lagi untuk melepaskan satu set periuk edisi terhad baru yang diilhamkan oleh puteri Disney asal – Snow White – dan kami tidak boleh lebih teruja.

gambar

Le Creuset

Koleksi baru dikeluarkan minggu depan untuk meraikan 80 tahunth ulang tahun Salju putih dan tujuh orang kerdil, dan akan merangkumi dua saiz berbeza dari kelopak besi tuang dalam bentuk epal racun terkenal Snow White. Tetapi jangan risau, tidak ada yang jahat tentang periuk ini, kerana mereka juga datang dengan tuala Teh Snow White dan pesona.

gambar

Le Creuset

Walaupun periuk yang lebih besar adalah sedikit pelaburan pada $ 230, yang lebih kecil – yang hanya $ 55 – akan membuat hadiah percutian yang sempurna untuk mana-mana peminat Disney yang suka memasak. Oleh kerana hanya ada bekalan terhad bagi setiap periuk, pastikan anda memerhatikan keluaran mereka pada minggu depan pada 17 November di Saks 5th Avenue dan di LeCreuset.com.

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...