Nostalgia Alert: Airheads Made Misteri Rasa Popup Push Pops

Kembali pada hari itu, pemilihan gula-gula yang paling sejuk adalah sentiasa Roll-Up Buah, Gushers dan sudah tentu, Airheads. Kedai gula-gula di sudut sentiasa DIGUNAKAN dan rasa misteri selalu menjadi yang pertama untuk pergi. Adakah tembikai itu? Cherry? Kita mungkin tidak pernah tahu, tetapi bahagian yang terbaik meneka. Kini, Airhead menjadikan kami nostalgia sebenar dengan melancarkan tiub pusingan Misteri Putih Misteri.

Lihat siaran ini di Instagram

Baru? Baru kepada saya pula 7-11 / 7-Pilih tiub tolakan Misteri Airhead Airhead. Ini hanyalah sejenis merawat ais yang saya suka -mengerang dan licin. (susu juga disenaraikan sebagai ramuan) Saya tidak fikir ada jawapan kepada rasa misteri itu tetapi saya rasa banyak seperti nanas. �� DALAM 7-11. # 7eleven # 711 # 7select # 7selectwhitemysteryairheadpushtube #airheads #airheadswhitemystery #pushtube #notapushpop #whitemysteryairhead #airheadfrozentreat #mystery #whatstheflavor # 711isthebest # 7elevenfinds #imknowntobeanairheadattimes

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkFoodMom (@junkfoodmom) pada

Blogger makanan The Junk Food Mom melaporkan perlakuan beku baru di rak pada 7-11.

“Ini hanya jenis merawat ais yang saya suka – berkrim dan licin,” kata mereka. Saya tidak fikir ada jawapan kepada apa yang misteri rasa saya tetapi saya rasa banyak seperti nanas. �� ”

Kita dapat membayangkan diri kita pada musim panas ini ditendang kembali ke pantai dengan beg sejuk yang dipenuhi dengan pop pusingan baru ini. Mungkin kita juga akan mempertimbangkan merendam mereka dalam alkohol. Sudah tentu, kita akan memakan tiub untuk menyejukkan dan berasa segar, tetapi kita juga akan berada di sana cuba untuk memikirkan semula rasa lagi.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...