Orang Ini Hanya Makan Makanan Jun Sebulan Dan Hilang 11 Pounds

Jika anda sudah mengingati diet pasca bercuti anda (tahun baru, baru anda), maka anda mungkin ingin mengambil petunjuk dari lelaki ini, yang kehilangan £ 11 dengan hanya makan makanan ringan selama 30 hari. Maksud saya, dengan serius-dude ini adalah wira baru kita.

gambar

Makanan sampah mendapat rap yang sangat buruk di dunia makanan, dan setiap hari orang bersumpah Oreos dan cip memihak kepada jus kale dan hijau. Tetapi mari kita menjadi nyata, yang kelihatan sangat sial, sehingga penulis Jeff Wilser mengambil pendekatan yang sedikit bertentangan dengan pembersihan: dia bersumpah dengan sayur-sayuran dan makan hanya makanan ringan selama satu bulan. Tetapi ia bukanlah percuma untuk semua; dia telah menghadkan pengambilan kalori kepada jumlah yang sederhana (kira-kira 2,000, walaupun dia memperuntukkan dirinya sebagai “hari cheat” mingguan), dan menyimpan makanannya untuk saiz penyajian rasmi pada pakej.

gambar
Baik dari Amazon

Dia makan M & Ms, kacang jagung, Chex Mix, donat, kek coklat coklat Little Debbie, dan semua impian makanan mentega rendah anda dibuat, tetapi seperti yang anda boleh bayangkan, hidangan makanan ringan tidak benar-benar membuat anda jauh. Maksud saya, tidak ada alam semesta di mana tiga Oreos dan 25 Cheez-Yang sebenarnya akan mengisi saya dan menjadi makanan, dan walaupun Wilser mengakui dia tidak pernah lapar, dia tidak pernah benar-benar puas.

gambar

Jadi secara semulajadi pada hari ke 30, anda mungkin mengira dia akan mengidamkan sesuatu yang sedikit lebih besar. Burger. Stik juicy. Mungkin beberapa kale, walaupun? Tetapi tidak. Wilser hanya memakan lebih banyak makanan ringan. Ternyata, konglomerat makanan yang diproses secara serius mengetahui satu atau dua perkara mengenai cara untuk mengekalkan pelanggan.

gambar

Tetapi mari kita turun ke apa yang anda benar-benar peduli: beratnya. Wilser kehilangan sebelas pound pada diet makanan ringannya, yang dikatakan oleh doktornya juga banyak berat badan hilang. “Tidak ada yang sepatutnya kehilangan berat badan begitu cepat,” kata doktornya. WHOA. Adakah dia hanya tersandung pada makanan suci suci di sini??

Skala itu bukan satu-satunya perubahan. Kolesterol jahatnya turun, kolesterol baiknya naik, dan dia kehilangan dua peratus lemak badan, yang pada dasarnya membuktikan bahawa ia semua beralih ke kalori, seperti yang kita lihat dengan diet pizza dan percubaan McDonalds. Ini mengenai kesederhanaan, dan walaupun anda makan omong kosong, jika anda makan kurang daripada yang terbakar, anda masih akan menurunkan berat badan.

Secara peribadi, pada bulan Januari, saya akan menjadi gadis yang memberitahu kawan-kawan saya, “Maaf, saya tidak boleh pergi ke Juice Press dengan anda, saya mempunyai semua diet Pop-Tart.”

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...